More


  Sărbătoare mare la Domănești

  =

  Localitatea Domănești s-a aflat ieri în mare sărbătoare. Pe arena din localitate, ieri s-a desfășurat cea de a X-a ediție a deja tradiționalului Festival al Porumbului.

  Oaspeți de excepție
  Ediția din acest an a fost onorată de prezența unor înalte oficialități județene și locale, printre care pot fi amintite ministrul Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran, senatorul Gabriel Leș, directorul de Cancelarie al Prefecturii Satu Mare, Cecilia Marinescu, președintele PSD Satu Mare, primarul orașului Negrești- Oaș, Aurelia Fedorca, managerul Gazetei de Nord-Vest și Nord Vest TV, Mircea Govor, consilieri judeţeni Nicolae Avorniciţi şi Pinter Jozsef, alți invitați.


  Deschiderea oficială a manifestării a avut loc la ora 14.00. Cu această ocazie, au luat cuvântul primarul comunei Moftin, Gheor-ghe David, care a declarat deschise aceste manifestări, dar și ministrul Ioana Bran și consilierul județean Pinter Jozsef.

  Distracție  și voie bună
  După deschiderea oficială, a urmat programul artistic care a debutat cu o serie de interpreți și trupe locale. Apoi, rând pe rând, pe scenă au mai urcat membrii Ansamblului ”Doruri Sătmărene”, interpreta Ionela Moruțan, Kris Rudi și Bandi Gusti, ultimii doi invitați din Ungaria.


  Sărbătoarea de la Domănești s-a încheiat aseară cu un bal în aer liber cu formația Amulette.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img