More


  Se reiau spetacolele de improvizație cu trupa ImproȘtim, la Teatrul de Nord

  =

  Duminică 23 septembrie 2018, la ora 19.00, în Sala Studio de pe strada Horea, trupa ImproȘtim așteaptă public generos, cu reacții și propuneri amuzante, la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii și spectatorii lucrează cot la cot.

  Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

  Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent, amuzant și dinamic!
  Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Stan. Improvizator muzical: Vlad Giurge. Preț bilet: 18 lei.

  Informații, rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106; e-mail: agenție.teatruldenord@gmail.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img