More


  ULUITOR. A reclamat furtul unui autoturism, dar a constatat ulterior, că a uitat unde l-a parcat

  =

   

  În după- masa zilei de 4 august a.c., o femeie, din municipiul Satu Mare a sesizat furtul unui autoturism, care s-ar fi aflat parcat în spatele imobilului în care domiciliază.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, echipaj care a stabilit faptul că autoturismul a fost sustras în intervalul orar 17.00-18.40 și care a asigurat locul faptei până la sosirea echipei de cercetare la fața locului.

  În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au identificat autoturismul, care nu prezenta urme de forțare și era parcat în imediata apropiere a domiciliului proprietarului, care a declarat că el a fost cel care a parcat-o în acel loc, dar nu și-a mai adus aminte de acest lucru.

  Pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, proprietarul a fost sancționat de către polițiști cu amendă contravențională.

  Atragem atenția tuturor cetățenilor asupra faptului că “apelarea abuzivă a numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, respectiv ”alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie ” se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img