More


  Visul tuturor sătmărencelor. Criolipoliză cu Criocuum acum și în Satu Mare

  =

  Îți dorești să slăbești rapid, să scapi de excesul de grăsime și să-ți ajustezi silueta după dorință? Criolipoliza te ajută să-ți reduci grăsimea corporală fără durere și fără intervenție chirurgicală. Principalul avantaj este lipsa durerii.

  În prezentarea video – https://www.youtube.com/watch?v=6QnTSRrA5QY poți vedea dispozitivul Criocuum și modul de aplicare al terapiei de criolipoliză.

  Criolipoliza cu dispozitivul Criocuum te ajută să elimini acumulările de grăsimi din anumite zone ale corpului în doar 1-3 ședințe de tratament la rece. Reducerea pliului de grăsime subcutanat are loc în mod vizibil, cu până la 45%. Nu ai nevoie de anestezie locală și nici de o pregătire specială înainte de tratament. După fiecare ședință de terapie te vei simți bine, nu vei avea nevoie de o perioadă de recuperare, îți vei putea relua activitatea.

  Tratamente de criolipoliză din data de 1 Octombrie 2018 la Pearl Beauty Center – Satu Mare

  Vino la solonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center pentru a face un tratament de criolipoliză cu dispozitivul Criocuum. Acesta este cel mai bun aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne. Calitatea și eficiența tratamentelor are o importanță mare pentru cei de la salon și este dată de performanța aparatelor folosite.

   

  Dispozitivul Criocuum a fost fabricat de compania spaniolă TermoSalud care este cel mai bun producător de aparatură performantă, pentru tratamente de înfrumusețare profesionale din întreaga lume. Această companie este fondată de specialiști în domeniul cercetării, designului și fabricării de echipamente inovatoare. Aceștia au peste 30 de ani de experiență în activitatea lor și de aceea produsele lor se află în fruntea celor mai recente tendințe în medicină, frumusețe, SPA, cosmetice profesionale.

  Criolipoliza cu Criocuum este o procedură de înaltă tehnologie care are ca efect subțierea stratului de grăsime subcutanată prin răcire controlată. Terapia se aplică local, celulele grase sunt răcite, cristalizează și mor. După 2-3 luni, în urma metabolismului are loc distrugerea lor și eliminarea din organism pe cale naturală.

  Tratamentul elimină definitiv grăsimea nedorită – Visul tuturor femeilor

  Criolipoliza este o procedură neinvazivă deci nu se va face nicio incizie pentru aceasta. Este o procedură nechirurgicală, care poate înlocui în anumite cazuri chiar liposucția chirurgicală. Desigur, ea nu se aplică la persoanele care sunt alergice la frig pentru că terapia presupune un tratament la rece, la temperatura de până la minus 10 grade Celsius. Sub acțiunea acestei temperturi celulele adipoase îngheață și sunt deteriorate ireversibil, mor și apoi se elimină pe cale naturală din organism, prin procesele metabolice. În acest mod este diminuat numărul de celule adipoase și astfel se reduce stratul de țesut gras.

  Se folosește un aplicator special. Durata tratamentului este de 60 min.

  Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre acest tratament și despre alte terapii de înfrumusețare care se realizează la salon.

  Te așteptăm cu drag la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center în Satu Mare. Aici toate serviciile sunt premium, au prețuri accesibile și destul de frecvent se fac promoții. Clienții fideli vor avea reduceri la tratamente.

  Poți ridica gratuit catalogul de prețuri la noi la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

  Dacă ai întrebări despre tratamentele și echipamentele folosite ne poți suna la telefonul: +40743661794. Suntem bucuroși să-ți spunem mai multe lucruri despre procedurile de înfrumusețare de la salon.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img