More


  CRIMĂ ODIOASĂ. Și-a UCIS iubitul din GELOZIE. Cum a ACȚIONAT femeia

  =

  O odiaosă crimă s-a produs chiar în Noaptea de Crăciun în județul Satu Mare. O femeie în vârstă de 50 de ani și-a ucis cu sânge rece iubitul, cu trei ani mai în vârstă decât ea, orbită fiind de gelozie.

  Sătmăreanca Simona D., din Ghirișa, și-a ucis concubinul chiar în Noaptea de Crăciun, după ce a aflat ă acesta o înșeală.

  În scurt timp, polițiștii au depistat-o și au adus-o pe femeie în fața judecătorilor cu prounere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Crima a avut loc pe fondul geloziei femeii, ce și-a ucis concubinul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, lovindu-l puternic în cap.

  Judecătorul de drepturi și liberăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea Simonei D. pentru următoarele 30 de zile.

  ”(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare dispune arestarea preventivă a inculpatei Simona D., fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de violența în familie, (…), pe o durată de 30 zile, de la 27 decembrie 2018 şi până la data de 25 ianuarie 2019, inclusiv. (…) dispune plata serviciilor de traducere din şi în limba maghiară, prestate de doamna interpret (…) la data de 27.12.2018, pe o durată de 2 (două) ore, respectiv a sumei de 46,30 lei”, este soluția pe scurt a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img