More

    ACCIDENT la Satu Mare. PATRU autoturisme IMPLICATE. Un bărbat, transportat la SPITAL


    Un accident de circulațieîn care au fost implicate patru autoturisme s-a produs astăpzi, în jurul morei 10.30, pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

    Potrivit celor decalarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Tiream, aflându-se la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers spre dreapta și a intrat în coliziiune cu un alt autoturism condus în aceeași direcție de mers, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Ardud.

    În urma impactului, mașina în care se afla bătbatul de 32 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism parcat, care, la rândul lui, a fost proiectat în alt autoturism, de asemenea, parcat. În total, patru autoturisme au fost implicate în acest eveniment rutier.

    În urma accidentului,. șoferul de 32 de ani a fost rănit, astfel că la fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD care, după ce i-a acordat primul ajutor la fața locului, a transportat victima la Spitalul Județean.

    Polițiștii sătmăreni au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.
    Nici unul mdintre șoferii implicați nu au consumat alcoo înainte de a se urca la volan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE