More


  Au început înscrierile pentru Turneele de Volei şi de Fotbal de la „Rotaract pentru Sănătate”!

  =

  Rotaract Club Satu Mare, în parteneriat cu DJST Satu Mare, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Primăria Municipiului Satu Mare şi Consiliul Local Satu Mare, organizează a 5-a ediţie a evenimentului caritabil „Rotaract pentru Sănătate”! Astfel, voluntarii vă invită să luaţi parte la competiţiile sportive cu premii mari, care vor avea loc la Centru de agrement „Tabere”, sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 9:00.

  Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de sport, celor care sunt preocupaţi de alimentaţia şi de sănătatea lor, copiilor şi celor care vor să petreacă o zi plină de activităţi sportive. Pe lângă activităţile sportive, organizatorii au anunţat că participanţii vor avea parte şi de voie bună, muzică şi mult soare în suflete! De asemenea, aceştia îi îndeamnă pe sătmăreni să vină pregătiţi cu coşurile de picnic.

  Activităţi în scop caritabil, cu multe premii surpriză!
  Luni au început înscrierile online la principalele competiţii sportive de la eveniment, volei şi fotbal, echipele câştigătoare având şansa de a lua premii mari, precum mingi profesionale, vouchere cadou şi alte premii surpriză. Urmăreşte evenimentul pe Facebook, deoarece acolo se vor anunţa înscrierile, în următoarele zile!


  Pe lângă volei şi fotbal, organizatorii au pregătit şi alte activităţi, precum aruncarea mingii de oină, kangoo jumps, zumba, treasure hunt pentru copii şi plimbări cu ponei pentru copii, cu sprijinul Asociaţiei Ecvestre „Perla Neagră”! Mai mult decât atât, în curând se vor anunţa şi mai multe surprize.
  De asemenea, va avea loc şi o demonstraţie cu privire la acordarea primului ajutor, prezentată de Crucea Roşie.

  Echipamente sportive din donaţii pentru copii
  Rotaract Club Satu Mare vine şi în sprijinul Voluntarilor Olimpişti, fondurile strânse din donaţiile de la faţa locului şi din donaţiile pentru participare la competiţiile sportive fiind folosite la achiziţionarea de echipamente sportive pentru copii, cu scopul de a-i atrage către sportul rege. Din donaţiile obţinute la ediţia de anul trecut, organizatorii au achiziţionat o pereche de mănuşi de box, bandaje, proteză şi un echipament sportiv, care au fost donate boxerului sătmărean Rudolf Csaba Bogar, legitimat la CS Voinţa.


  Finanţare nerambursabilă din partea autorităţilor locale

  Voluntarii rotaractieni se arată încântaţi de faptul că acest proiect a impresionat autorităţile locale, evenimentul obţnând finanţare nerambursabilă în categoria proiectelor de tineret, la concursul pentru ONG-uri, organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, împreună cu Primăria Satu Mare şi Consiliul Local Satu Mare.

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img