More

    Când ești pompier de mic…

    Cei mici au dovedit că sunt adevărați pompieri și concurează pe orice vreme. Ieri, printre reprizele de ploaie, echipajele de elevi care s-au prezentat la etapa județeană a concursului “Prietenii pompierilor” au reușit să ducă la bun sfârșit toate probele. Concursul are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și urmărește:

    -dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, precum şi promovarea atitudinilor şi a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, formarea şi dezvoltarea la elevi a unor trăsături moral-volitive, cum sunt: iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, disciplina şi spiritul de fair-play.

    La final, primele 3 locuri la categoria fete au fost ocupate după cum urmează:
    Locul 1 – Palatul Copiilor Satu Mare;

    Locul 2- Școala Gimnazială “Lucian Blaga” Satu Mare;

    Locul 3- Liceul German” Johann Ettinger” Satu Mare iar la categoria băieți:

    Locul 1- Școala Gimnazială “Lucian Blaga” Satu Mare – echipa1

    Locul 2 Școala Gimnazială “Lucian Blaga” Satu Mare – echipa 2

    Locul 3- Liceul German “Johann Ettinger” Satu Mare.

    Echipajul mixt al Școlii Gimnaziale Vetiș s-a clasat pe locul 4.

    Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice!

    Demn de remarcat este faptul că primele șase echipaje sunt antrenate de către doamna Veronica Bancoș, profesor pensionar, care în ultimii ani a reușit performanța de a asigura calificarea unuia sau chiar a doua echipaje la faza națională și internațională a competiției.

    Ținem pumnii fetelor de la Palatul Copiilor Satu Mare, care în luna iulie a acestui an vor reprezenta România la etapa internațională a concursului desfășurată la Montaigne, Elveția.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE