More    Comisarul european Corina Crețu, momente penibile și de disperare la Sâmbra Oilor

    Comisarul european Corina Crețu- candidat Pro România la europarlamentare – a fost protagonista unor momente penibile în fața a mii de oșenii și invitați de-ai lor, la sărbătoarea câmpenească ”Sâmbra Oilor” de la Huta Certeze.

    În încercarea de a nu politiza evenimentul ce s-a desfășurat în plină campanie electorală, organizatorii au stabilit că în deschidere nu vor avea discursuri decât oficialii, nu și candidații la alegerile europarlamentare, care au mișunat printre participanți, în toate culorile posibile.

    Cu mult tupeu, deși a fost invitată pe scenă și pomenită în deschiderea evenimentului, comisarul european a luat microfonul după ce deschiderea fusese declarată închisă și, pe un ton agresiv, care indică disperare, a încercat să își asume proiectele derulate din fonduri europene în Țara Oașului. Singurul său argument e funcția pe care o mai deține, vremelnic, pentru încă două săptămâni.Oșenii nu s-au lăsat convinși și au taxat-o cu huiduieli, care nu s-au oprit decât după ce a coborât de pe scenă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE