More  D-le VASILE LUCUȚ – La mulți ani, cu sănătate, bucurii profesionale, culturale și familiale!

  Dincolo de modestia și generozitatea specifice oamenilor cu suflet bun, și mare cât o grădină plină cu flori desprinsă din dimensiunea infinită a Raiului, se „ascund” marile personalități ale României postdecembriste. Ce-i drept, sunt puțini la număr acești oameni harnici, inteligenți, întreprinzători și patrioți adevărați, care și-au perfecționat de-a lungul vremii cultul „lucrului bine făcut”. Dl. Vasile Lucuț face parte din această categorie aleasă, a măreției oamenilor de afaceri din România. Domnia sa își are „înfipte” rădăcinile inteligenței sale în pământul natal și felul de a fi al dârzeniei părinților, moșilor și strămoșilor din Țara Oașului. Simțul nealterat al proprietății, creativitatea, concizia, curajul, studiile de piață minuțioase, valorificarea eficientă a inteligenței profesioniștilor din echipa dumnealui, măiestria specifică unui bun organizator și echilibrul calculat al vieții sunt doar câteva din coordonatele strategice ale omului de succes care poartă numele de Vasile Lucuț. La toate acestea se adaugă dorința aceea nestăvilită a omului de afaceri ambițios, de a cerceta experiențele și oportunitățile inițiate de alți oameni de afaceri din țară și străinătate. Omul de afaceri Vasile Lucuț se conectează în permanență la mediul de afaceri național și internațional pentru că numai în acest fel poate fi cunoscută în profunzime dinamica pieții, dar și perspectivele concurențiale existente în domeniul dumnealui de activitate. În urma unor evaluări economice profesionale, întreprinzătorul Vasile Lucuț a reușit să demareze investiții de mare succes și în alte domenii ale mediului de afaceri. La mulți ani!

  Datorită sufletului său nobil, omul de succes Vasile Lucuț este gata în orice moment „de răscruce al vieții” să sprijine semeni aflați în dificultate din punct de vedere al sănătății, să le ofere o șansă multor oameni să învețe o meserie la locul de muncă, dar și să sprijine dezinteresat construirea sau modernizarea unor edificii religioase. Domeniile de acțiune umanitare ale d-lui Vasile Lucuț sunt vaste, iar inteligența creativă se înscrie în „constelația de aur a românilor” adevărați, care încă mai cred că România poate să-și construiască destinele economice și prin propriile forțe economice, să se bucure de respect, inovație și creativitate în fața Europei și a lumii. Omul de afaceri Vasile Lucuț susține și încurajează reîntoarcerea românilor acasă, iar în funcție de posibilitățile economice, obținute și împreună cu Marea Familie UNICARM, a reușit să le ofere angajaților salarii atractive, condiții de muncă optime, sporuri și alte facilități, care concurează cu cele oferite de Multinaționale sau de oamenii de afaceri din străinătate. La mulți ani!

  Omul de „suflet, inimă și credință în bunul Dumnezeu”, Vasile Lucuț, a crezut și „crede cu tărie” în puterea nemuritoare și tămăduitoare a tradițiilor străbune. Din această credință sfântă, nealterabilă, păstrată în tolba sfântă a amintirilor sale din copilărie, s-a născut ideea înființării Asociației socio-culturale ȚARA OAȘULUI. Reînvierea tradițiilor și menținerea în actualitate a portului, datinilor și obiceiurilor oșenilor reprezintă izvorul de apă vie, nesecat, al continuității lor „până la sfârșitul veacurilor”. Aceste valori culturale sunt specifice oșenilor de aici și de pretutindeni, care sunt: harnici, destoinici, ospitalieri și neînfricați. Ei trăiesc aici sau se reîntorc, mereu și mereu, pe această „gură de Rai” a Țării Oașului. Pentru a întregi misiunea sfântă a Asociației ȚARA OAȘULUI, inițiatorul acesteia, VASILE LUCUȚ, împreună cu ceilalți membri, participă la acțiunile culturale tradiționale, ori de câte ori este nevoie, organizate de frații lor din zonele etnofolclorice ale: Maramureșului, Țării Codrului și Moților, dar și la cele inițiate de alte Asociații culturale, care au această „dorință strămoșească” de a păstra valorile culturale naționale ale tradițiilor românești. La mulți ani !

  Complexitatea personalității omului de afaceri Vasile Lucuț este extrem de vastă, iar pentru a-l putea înțelege este nevoie de multă: inteligență, cumpătare, analiză profesională, experiență în domeniul afacerilor și mult RESPECT. De astfel de oameni are nevoie România pentru a intra pe drumul schimbării în bine, plin de armonie frățească, spre mult așteptata Normalitate națională! D-le VASILE LUCUȚ – La mulți ani, cu sănătate, bucurii profesionale, culturale și nenumărate împliniri familiale!

  Dumitru Ţimerman

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE