More

    DISTRACȚIE. Zilele Orașului Satu Mare: SURPRIZE muzicale, artistice și culinare. Trei zile de PETRECERE cu Goran Bregovic, Bosquito, Vama, Ruzsa Magdi

    Au mai rămas doar zece zile până la startul celui mai așteptat eveniment al anului pentru sătmăreni: Zilele Orașului Satu Mare. Și în acest an, organizatorii, Primăria municipiuluii Satu Mare, vor să le ofere sătmărenilor o serie de surprize muzicale, artistice și culinarede-a lungul celor trei zile de distracție cu Goran Bregovic, Bosquito, Vama, Ruzsa Magdi și alte formații.

    Goran Bregovici, cap de afiș

    ”Dragi sătmăreni, au mai rămas doar zece zile până la Zilele Orașului Satu Mare, ediția a XXIII-a! Ne pregătim intens pentru a vă oferi surprize muzicale, artistice și culinare, în toate cele 3 zile de sărbătoare, 24-26 mai 2019!”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

    Cap de afiș pentru ediția 2019 a Zilelor Orașului Satu Mare va fi Goran Bregovic. Cunoscutul artist va concerta la Satu Mare, în cadrul ediției din acest an a Zilelelor Orașului, alături de Bosquito, Vama, Ruzsa Magdi și alte formații din țară, și din afară.

    Mesajul Primăriei Satu Mare

    Cu zece zile înainte de a da startul celor trei zile de distracție, Primăria municipiului Satu Mare transmite sătmărenilor următorul mesaj:

    „De 23 de ani, în ultimul weekend din luna Mai, orașul pe care îl iubim îmbracă haine de sărbătoare. Zilele Orașului Satu Mare reprezintă cel mai mare și mai important eveniment al comunității sătmărene, motiv pentru care și în acest an vom avea parte de concertele celor mai în vogă artiști ai momentului.

    În 2019 continuăm să aducem la Zilele Orașului Satu Mare artiști renumiți și plăcuți de publicul sătmărean. Astfel, ne bucurăm să anunțăm că la ediția din acest an l-am invitat pe Goran Bregovic,acompaniat de Wedding and Funeral Orchestra.

    De asemenea, până în acest moment avem confirmarea trupelor Vama, Bosquito, Rúzsa Magdi (HU) care vor urca pe scena din Piața 25 Octombrie. Spectacolul se va transforma într-un adevărat maraton muzical, la care vor asista peste 100.000 de sătmăreni.

    Am lansat, de asemenea, invitația și reprezentanților orașelor înfrățite, meșteșugarilor, artiștiștilor și muzicienilor de muzică populară, ansambluri folclorice, să ni se alăture și în acest an în Piața Libertății, unde vor avea loc concerte dedicate iubitorilor de folk, muzică populară și dansuri tradiționale.

    Atât în 2017, cât și în 2018, au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni. De altfel, în 2018, s-a înregistrat un număr record de participanți, aproape 100.000 de spectatori, atât din județul Satu Mare, cât și din județele învecinate, dar și din Ungaria. Cei mai mulți sătmăreni au fost prezenți în Piața 25 Octombrie la concertele artiștilor Cargo, Carla’s Dreams, Holograf, Edda, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE