FOTO. BMW URMĂRIT de poliție pe străzile SĂTMARULUI. Șoferul a ”SPART” filtrul polițiștilorUn BMW plin cu țigări de contrabandă a fost urmărită de polițiștii de frontieră pe străzile municipiului Satu Mare după ce contrabandiștii care o conduceau au ”spart” filtrul polițiștilor.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, care circula pe o stradă de pe raza municipiului Satu Mare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, ignorând semnalele polițiștilor. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea acestuia, iar la scurt timp au găsit mașina abandonată la câteva străzi distanță.

La prima vedere, polițiștii de frontieră au observat, pe bancheta din spate a mașinii, mai multe colete cu țigări, în saci de rafie.

Autoturismul a fost ridicat și transportat la sediul STPF Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate cu timbru duty free Ucraina, valoarea acestora ridicându-se la 76.000 lei. Autoturismul, în valoare de aproximativ 23.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts