More


  FOTOGALERIE. Campanie PSD ”Door to door” la Supur. Sate în care toate ulițele vor fi asfaltate de Guvernul PSD

  =


  Echipa PSD Satu Mare a desfășurat vineri o campanie ”Door to door” la Supuru de Jos, Supuru de Sus, Hurezu și Giorocuta, sate în care toate ulițele vor fi asfaltate de Guvernul PSD.

  Beneficiile guvernării PSD se văd la Supur pe fiecare stradă, pe fiecare uliță, în fiecare casă. Guvernul PSD susține localitățile din comuna Supur cu investiții de peste 18 milioane de lei, cea mai mare parte a proiectelor fiind axate pe modernizarea străzilor, realizarea de rețele de alimentare cu apă și stație de epurare. Sunt în total 6 proiecte care au obținut finanțare prin PNDL 1 și 2 și PNDR, prin care toate ulițele din comună vor fi asfaltate. În satele Giorocota și Racova va fi introdusă apa potabilă, iar în Supuru de Jos, Dobra și Hurezu Mare se realizează rețelele de canalizare și stație de epurare.

  Pe de altă parte, supurenii, oameni harnici care își lucrează pământurile, sunt bucuroși că își primesc subvențiile la timp.

  Președintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, consilierul județean Nicolae Avorniciți, primarul Vasile Șteț, președintele PSD Supur Gheorghe Mateoc, consilieri locali și alți activiști social-democrați au discutat azi cu cetățenii din Supur despre toate acestea și despre echipa pe care PSD o va trimite în 26 Mai la Bruxelles, astfel încât să se poată atrage și mai multe fonduri pentru dezvoltare.

  Supurul votează PSD în 26 Mai! Pentru că Supurul Merită Mai Mult!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img