More


  Ovidiu Silaghi merită voturile sătmărenilor la europarlamentare

  =

  Singurul sătmărean aflat pe o poziție eligibilă la alegerile pentru Parlamentul Europei, Ovidiu Silaghi, merită voturile sătmărenilor, și nu numai, din mai multe puncte de vedere.

  Astfel, pe vremea când Ovidiu Silaghi era ministrul Intreprinderilor Mici și Mijlocii, iar premier era Călin Popescu Tăriceanu, România a aderat la Uniunea Europeană. Practic, negocierile finale s-au purtat în timp ce ovidiu Silaghi era membru al Guvernului României.

  De asemeena, pe timpul în care era ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi și-a adus aprotul la începerea demersurilor pentru Centura Sătmarului și la filanizarea podului de la Moftin.

  Tot pe vremea când a fost ministru Transporturilor, Ovidiu Silaghi a decis preluarea drumului Satu Mare – Odoreu – Apa de la Consiliul Județean și transferarea sa la categoria Drumuri Naționale, astfel că acest tronson de drum a fost reabilitat din banii Ministerului Transporturilor.

  Și, nu în ultimul rând, Ovidiu Silaghi merită voturile sătmărenilor pentru simplu fapt că este… sătmărean. Este singurul sătmărean care ne poate reprezenta județul la Bruxelles. Sătmărenii trebuie să țină cont de acest aspect când se prezintă la urne în data de 26 mai.

  Ovidiu Silaghi, singurul sătmărean în cursa pentru Parlamentul Europei, merită și trebuie să obţină voturile tuturor sătmărenilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img