More


  DJ 193A Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești va fi preluat și finalizat de ARL Cluj

  =

  Motiv de bucurie pentru locuitorii din codru,DJ 193A Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești va fi preluat și finalizat in cursul anului 2019 de către ARL Cluj firma care aparține de compania Strabag. Lucrările vor începe în luna iunie a acestui an și vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

  Întâlnirea dintre părți, consiliul județean reprezentat de președintele Pataki Csaba pe de o parte, firma care a câștigat licitația şi ARL Cluj, companie care aparține grupului de firme a colosului austriac specializat în Construcţii drumuri Strabag, cea care va prelua şi finaliza lucrările a avut loc ieri 21 Mai. Din sursele care le deținem putem spune cu siguranță că zvonurile care au circulat în ultimul timp cum că această lucrare nu va mai fi finalizată, sunt false.


  Acest drum a fost finanțat de către guvernul României prin programul național de dezvoltare PNDL 1 iar valoarea proiectului fiind de 88.390.835,7 lei. Lungimea drumului ce va fi modernizat este de 48,2 km.
  Preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba a subliniat, că după finalizarea investiției, drumul DJ193A va fi una dintre cele mai moderne tronsoane de drum reabilitate în județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img