More


  PETRECERE Distracție și voie bună de Zilele Orașului. Sărbătoarea Sătmarului din acest an a avut succes

  - Advertisement -


  Se poate spune, fără teamă, că și ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu mare s-au bucurat de succes. Zeci de mii de sătmăreni au urmărit și s-au distrat la concertele susținute de nume mare ale muzicii pe cele trei scene amplasate în oraș.

  Deschiderea oficială

  La fel ca în fiecare an, vineri, în deschiderea Zilelor Orașului Satu mare, Orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti” a susținut un superb concert apreciat și aplaudat de public.

  A urmat, apoi, momentul festiv în care primarul Kereskenyi Gabor, alături de invitați din orașele înfrățite cu Satu Mare, a declarat deschise ”Zilele Orașului Satu Mare”.

  ”Noi toţi cei care tresărim ori de câte ori se pronunţă numele orașului Satu Mare suntem o mare familie. Pentru noi, Satu Mare este pe primul loc! Ne iubim orașul cu pasiune și suntem dispuși să facem orice pentru el. Păstrarea tradițiilor și identității este singura cale de a ne apăra libertatea și dreptul de a fi ceea ce suntem. Așa cum avem frumoasa tradiție de a ne sărbători orașul în luna mai. O tradiție pe care ne dorim să o ducem mai departe! Îi salut și pe prietenii noștri din orașele înfrățite. Avem o prietenie veche de zeci de ani, dar mai ales avem un viitor comun.
  Dragi sătmăreni, Să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să ne spunem întâi nouă, apoi celorlalți, să muncim, să construim, să unim! Schimbându-ne prezentul, putem să ne schimbăm și viitorul. Un viitor pe care îl vrem în Europa, dar o Europă în care familiile prosperă, iar comunitățile locale se dezvoltă!
  Declar deschise Zilele orașului Satu Mare ediția 2019!  
  La mulți ani Satu Mare, la mulți ani sătmăreni!”, a fost mesajul transmis de primarul Kerekenyi Gabor.

  Mega Concert Goran Bregović, în premieră la Satu Mare

  A început apoi distracția. Pe scena principală au urcat, pe scenă Bosquito și Tăndărică care au dinamitat pur și simplu atmosfera.

  Apoi, Goran Bregovici și Wedding And Funeral Orchestra, aflat în premieră la satu mare, a susținut un concert de zile mari. Bregovic a adus la Satu Mare piese de pe noul său album, dar și câteva dintre compozițiile sale celebre.

  În același timp, pe scena din Centru Vechi, dedicată muzicii folk și muzici ușoare, concerta trupa VH2, cu Gabriel Cotabiță.

  Super distracție sâmbătă

  Petrecerea continuat și sâmbătă pe ambele scene. Astfel, în Centrul Nou, după concertul susținut de Concert Rollscream și Black River Blues Band, a fost aleasă frumoasa orașului.

  În continuare, Andreea Bănică a făcut un adevărat show, electrizând atmosfera, fiind urmată de Bye Alex és a Slepp și de băieți de la Trupa Vama, seara încheindu-se cu un frumos foc de artificii.

  Scena din Centrul Vechi a fost dedicată folclorului, iar pe scena din parcarea NEPI au concertat Maximilian și o parte dintre tinerii DJ din Satu Mare.

  Petrecerea continuă 

  Petrecerea de Zilele Orașului Satu Mare continuă și azi, cu Dorian Popa. Irina Rimes, Show de lasere și Rúzsa Magdi, în centrul Nou, cu muzică populară în centru Vechi și cu Nicole Cherry în parcarea NEPI.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img