More


  VINE FURTUNA!!! Ploi TORENȚIALE, vijelii, GRINDINĂ, descărcări electrice. COD GALBEN la Satu Mare

  =

  Județul Satu Mare se află în pragul unui Cod Galben emis de meteorologi de ploi torenȚiale, vijelii, descărcări electrice și grindină.

  Potrivit meteorologilor, începând e astăzi, de la ora 12.00, până mâine dimineață, la ora 6.00, județul Satu Mare se află sub cod galben de instabilitate atmosferică ridicată.

  În intervalul menționat instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

  Vor fi afectate cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureș, nordul și vestul Moldovei, Oltenia și nordul și nord-vestul Munteniei.

  De altfel, județul Satu Mare se află sub atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică de azi, de la ora 11.00, până mâine, la ora 22.00.

  În intervalul menționat, cu excepția celor în care este valabil Codul Galben de furtună, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img