More


  FOTO. CAPTURĂ record. PRINS cu tutun de NARGHILEA la Petea. Acum are DOSAR PENAL

  =

  Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat aproximativ 200 kg de tutun pentru narghilea în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, marfă care urma să ajungă pe piața neagră de desfacere.

  Ieri, 04 iunie a.c., în jurul orei 11.00, s-a prezentat pentru a ieși din ţară prin P.T.F. Petea, jud. Satu Mare, cetățeanul român T. A. în vârstă de 44 ani, conducând un microbuz marca Fiat, înmatriculat în România.

  La controlul amănunțit al autovehiculului, în compartimentul de transport marfă, au fost descoperite 352 de cutii care conțineau aproximativ 200 kg de tutun aromat pentru narghilea.

  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.

  Totodatăîntreaga cantitatea de tutun, în valoare de 36.000 lei a fost reținută în vederea continuării cercetărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img