More


  FOTO & VIDEO. UCIGAȘUL poliţistului din Timiş a fost prins. El este operat din cauza rănilor

  =


  Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare.

  Medicii au decis să-l opereze pe Ionel Lepa, din cauza rănilor suferite în timpul operațiunii de prindere a acestuia, în urmă cu două zile. Potrivit acestora, glonțul care l-a lovit în torace nu a ieșit.
  Ucigașul polițistului are trei plăgi prin împușcare – la nivelul toracelui stâng, la umărul stâng și a treia la cotul stâng.

  Ieri, șeful Poliția Române spunea că au fost trase 36 de gloanțe înainte ca acesta să scape. „Polițistul nostru de la urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri”, a declarat chestorul Ioan Buda.

  Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operațiuni speciale, împreună cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei.

  Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

  Unde a fost prins ucigașul polițistului din Timiș

  Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.

  În momentul capturării bărbatul nu a opus rezistenţă, fiind luat prin surprindere. El este rănit şi urmează să fie dus la o unitate medicală, apoi la audieri.

  Luni, anchetatorii au verificat mai multe piste false, iar înainte de miezul nopţii au verificat inclusiv dacă în apropiere de Timişoara au fost trase focuri de armă, aşa cum se anunţase la numărul de urgenţe 112. În final s-a stabilit că a fost vorba de un foc de artificii.

  Ce avea Ionel Marcel Lepa asupra lui în momentul capturării

  Lepa avea asupra lui un pistol, mai multe gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile.

  În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

  Ionel Marcel Lepa l-a împuşcat mortal duminică, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, în timp ce acesta încerca să îl captureze.

  Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

  Sursa: digi24.ro, opiniatimisoarei.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img