More


  Orașul Livada, într-o continuă dezvoltare

  =

  Orașul Livada se află într-o continuă dezvoltare. Prin fonduri europene, prin programul Leader, cu finanțare de la AFIR, s-a reușit finalizarea unui proiect prin achiziționarea unui buldoexcavator nou.

  Primarul orașului Livada, Piricsi Arthur, a declarat pentru Gazeta de Nord-Vest că acest utilaj va fi folosit la efectuarea lucrărilor de întreținere a drumurilor neasfaltate și a drumurilor de câmp, dar și pentru alte lucrări.

  “Prin fonduri europene, prin programul Leader, cu finanțare de la AFIR, am reușit să finalizăm un proiect prin achiziționarea unui buldoexcavator nou, care o să ajute Primăria orașului Livada la efectuarea lucrărilor de întreținere a drumurilor din localitate neasfaltate și a drumurilor de câmp și alte lucrări de întreținere”, a declarat Arthur Piricsi, primarul orașului Livada.

  De asemenea, sunt mai multe proiecte în curs de execuție.

  „Avem mai multe proiecte, dar sunt în curs de execuție. În cursul lunii iunie, finalizăm lucrările de extindere rețea de apă în Livada Mică, unde o să și facem posibil ca populația de acolo, cei care sunt interesați să se poată racorda la această rețea și se vor continua lucrările în localitatea Dum-brava, care, în funcție de timp și de probleme, sperăm ca anul acesta să le putem finaliza”, a mai adăugat Arthur Piricsi, primarul orașului Livada.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img