More


  Adina Stoiedin și Flavia Ferenczi, la CSM Satu Mare

  =

  Lotul echipei de baschet de la CSM Satu Mare se completează încet iar conducerea clubului a mai anunțat două transferuri reușite în această lună.

  Sătmăreanca Flavia Ferenczi se întoarce practic acasă după două sezoane petrecute la Arad și Brașov iar Adina Stoiedin va îmbrăca în premieră tricoul vicecampioanei.


  Practic, Flavia Ferenczi revine acasă pentru a treia oară. A mai jucat pentru CSM Satu Mare în sezoanele 2014-2015 şi 2016-2017, după ani buni în care a evoluat la Universitatea Cluj-Napoca. Flavia Ferenczi a jucat sezonul trecut până în februarie la Olimpia Braşov.

  Adina Stoiedin ajunge la Satu Mare după un sezon petrecut în liga a 2-a din Italia. Pivotul naționalei României revine în campionatul României acolo unde a mai evoluat ani buni pentru echipa din orașul natal, Timișoara. Stoiedin a mai bifat sezoane în primele ligi din Cehia și Belgia.

  Conducerea clubului va anunța în această săptămână și numele antrenorului ce va conduce echipa în sezonul viitor. Se știe deja că spaniolul Miguel Lopez cel care a antrenat CSM-ul sezonul trecut a ales să plece în China pentru un contract pe trei ani, în dolari, cu cinci zerouri în coadă…

  CSM Satu Mare a mai luat-o recent pe Alina Podar (U23), de la Olimpia Braşov. Podar a fost cea mai bună marcatoare a naționalei României la Universiada de la Napoli, acolo unde tricolorele au terminat pe locul 11.

  Clubul nostru a mai anunţat până acum că va continua colaborarea cu Brittany Denson, Andrea Olah şi Andreea Huţanu. Totodată, rămân la CSM şi sătmărencele Adina Pop şi Anamaria Kadar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img