More


  Adunarea Generală va stabili programul competițional în județ

  =

  Tradiționala deja Adunare Generală a AJF- ului în care în fiecare vară se stabilește programul competițional în fotbalul județean va avea loc sâmbătă la Hotel Astoria din Satu Mare.

  De la ora 9,30 conducătorii cluburilor și asociațiilor sportive afiliate la AJF sunt așteptați să dezbată subiectele ce apar pe ordinea de zi. Cel mai așteptat moment este acela al stabilirii componenței seriilor , a structurii în ligile 4 și 5 și a programului competițional.

  Și în sezonul 2019-2020 se va merge în liga a 4-a pe varianta unui campionat de trei serii, o eventuală revenire la elite, sau o schimbare a sistemului, fiind luată în considerare, conform regulamentelor, abia din ediția 2020-2021.

  Președintele AJF-ului, Ștefan Szilagyi, ne-a declarat după consfătuirea de la Cheile Grădiștei și după testele date de arbitrii și observatorii din județ, că reprezentanții AJF-ului sătmărean au trecut cu brio examenele și așteaptă începerea competițiilor și, bineînțeles, delegările.

  La nivel de liga a 2-a, Ștefan Szilagyi a rămas observator de arbitri, Ioan Papp, observator de joc. Iar Constantin Por și Sergiu Neichi au fost confirmați în corpul observatorilor de liga a 3-a.

  ”Mă bucur că toți arbitrii sătmăreni au trecut testele. Au fost foarte bine pregătiți și îi felicit”, ne-a declarat Ștefan Szilagyi.

  Altfel, legat de campionatele din fotbalul județean, ca date de începere a ligii a 4-a sunt luate în considerare zilele de 24 și 25 august . Însă decizia finală va fi luată sâmbătă la Adunarea Generală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img