More


  CSM-ul începe pregătirile pe 10 iulie

  =

  Promovată în Liga a 3-a în urma barajului cu Minerul Rodna, echipa CSM-ului antrenată de Ritli Zoltan își va începe pregătirile pentru noul sezon pe 10 iulie.

  Antrenorul galben-albaștrilor , Ritli Zoltan ne-a declarat că în prima parte va fi vorba de pregătire fizică, de un minicantonament pe plan local iar primele antrenamente vor fi efectuate alături de preparatorul fizic, Radu Achim.
  La sfârșitul lunii sunt programate și primele teste, vor fi două jocuri amicale cu Minaur Baia Mare , pe 27 și 31 iulie. Primul meci acasă la Satu Mare, iar al doilea pe terenul maramureșenilor.
  Apoi pe 3 august se va merge la Zalău pentru un joc cu nou promovata SCM, echipă ce a preluat de la campioana Sălajului, Unirea Mirșid dreptul de joc în eșalonul trei. Returul acestui test cu zălăuanii ar urma să se joace la Satu Mare pe 7 sau 8 august.
  Lotul cu care CSM Satu Mare a promovat se pare că nu va suferi mari modificări. S-a renunțat la serviciile jucătorilor Nagy Mate, Chifor, Maxim și Farcaș. Cât despre noutăți mai multe detalii după reunirea lotului.
  ”Deocamdată o să ne bucurăm de câteva zile de vacanță iar conducerea lucrează la dosarul de licențiere pentru liga a 3-a. O vom lua pas cu pas și putem vorbi de obiective abia după ce vom vedea componența seriilor și mai ales după primele teste din amicale” ne-a spus antrenorul Ritli Zoltan.
  De menționat că la nivelul ligii a 3-a, CSM Satu Mare va disputa sâmbăta după amiază meciurile de pe teren propriu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img