More


  Distracție maximă în tabăra Caiac SMile

  =

  Sport, distracție, voie bună și multe zâmbete…acestea par a fi ingredientele noului concept de tabără lansat de Ionuț Stancovici și echipa lui de la Caiac Smile.

  Pasiunea lui Ionuț pentru caiac pare molipsitoare și după ce am avut primele competiții de gen pe râul Someș, am avut parte de primele cursuri și de primii copii instruiți în tainele acestui frumos sport iată că din această vară la Satu Mare ideea de Caiac SMile a trecut la un nou nivel…E vorba de tabere de zi pentru copii iar din prima săptămână de vacanță cei mici au preferat să lase acasă laptopurile și tabletele și s-au aventurat în lumea sportului, a drumeției și aventurii.


  Luni i-am găsit pe cei de la Caiac Smile la Lacul lui Pintea. Veselie mare, peste 50 de copii , unii în apă, alții în caiac iar o mică parte la locul de joacă de lângă lac…

  ”E prima zi a săptămânii și aici ne începem distracția . Chiar dacă nu mai sunt temperaturi de peste 30 de grade tot nu-i putem scoate din apă. Avem veste , totul e strict supravegheat. Unii sunt pe lac cu caiacul, alții cu hidrobicicleta, unii înoată. E distracție mare, voie bună și ce e mai important că acești copii iubesc din ce în ce mai mult acest sport, caiacul. Nu neglijez și partea de performanță , avem copii talentați cu care mergem și la concursuri” ne a spus Ionuț Stancovici, omul care a inițiat acest proiect.


  De remarcat că în fiecare zi lucrătoare a săptămânii copiii au parte de noi provocări iar tabăra se mută pe rând în mai multe locații din județ.
  ”Mergem și la Iojib, avem și o zi pe munte cu cei de la Salvamont, la Luna Șes. Suntem mereu în mișcare. Avem în echipă și voluntari, ceea ce sincer mă bucură foarte mult. Orarul săptămânal este de luni până vineri, între orele 8 şi 17, programul şi locaţia fiecărei zile fiind anunţate la început de săptămână”, ne-a mai spus Ionuț Stancovici. Și un amănunt bun de luat în seamă…mereu în tabără se află și un cadru medical.
  Preţul săptămânal al taberei este de 350 lei (include masa de prânz zilnică şi transportul în tabără).
  Copiii vor fi preluaţi de organizatorii taberei din 2 puncte de întâlnire din oraş, anterior stabilite cu părinţii, pentru a facilita accesul acestora la programul taberei.
  ”Deja avem solicitări și din Baia Mare și sincer de la anul mă gândesc serios să ne extindem”, a încheiat Stancovici, care ne-a lăsat și date de contact pentru părinții care caută un mod interesant de a-și distra copiii în vacanța de vară…
  Pentru înscrieri şi rezervări: 0760.291.669 (Ionuţ Stancovici) şi 0755.252.280 (Ramona Corodan), precum şi paginile Social Media de pe Facebook şi Instagram: Caiac SMile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img