More


  Florin Gardoș s-a operat la o clinică din Roma

  =

  Sătmăreanul Florin Gardoș a ajuns la 30 de ani, dar este departe de forma care l-a consacrat la Steaua, actuala FCSB, și care, mai apoi, l-a propulsat în Premier League. ”Tocat” de accidentări, internaționalul român a decis să revină în Liga 1 pentru a-și relansa cariera, dar n-a avut deloc șansă.
  Accidentat la genunchi în meciul retur Craiova – Sabail, scor 3-2, Gardoș a fost supus unei operații și va reveni pe gazon abia peste 6 luni.
  De pe patul de spital, al unei clinici din Roma, Gardoș a anunțat că operația a fost un succes, dar că partea cea mai grea abia urmează. ”Am trecut de partea ușoară, urmează recuperarea! 💪🏻 Vă mulțumesc pentru mesaje și încurajări”, a fost mesajul pe care Gardoș l-a publicat pe contul său de facebook.
  Florin Gardoș are puterea să zâmbească și să dea un nou restart carierei sale de fotbalist profesionist
  Din 2014, de când englezii au plătit 6.8 milioane de euro Stelei pentru transferul său, accidentările s-au ţinut lanţ de fundaşul central. În ultimii cinci ani, cota lui Gardoş s-a prăbuşit de la 6 milioane de euro la 650.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img