More

    Fotbal juniori / Primavera transferă la Ardealul, U Cluj Napoca și UTA

    Primavera Satu Mare , clubul de copii și juniori coordonat de antrenorul Florin Fabian, a început să și transfere jucători.

    Ajunsă la final de drum grupa de vârstă 2003 se desparte de jucătorii săi iar clubul a și anunțat pe pagina oficială transferuri la echipe cu centre puternice ca U Cluj Napoca, Ardealul Cluj Napoca sau UTA.

    Astfel Suveg Nandor și Denis Baior au ajuns la U Cluj Napoca. Tot la Cluj Napoca dar la clubul care i-a format pe Chiricheș sau Maxim, Ardealul, a fost transferat și Antonio Gnandt. Iar la UTA Arad vor ajunge Cristian Blaga și Raul Cristea.

    ”Noi ca și club nu ne permitem să mergem cu această generație la nivelul campionatului de juniori republicani. S-a muncit serios cu acești copii și uite că centre importante de juniori, echipe bune cu condiții i-au urmărit și i-au transferat. Le dorim succes și sper să-i vedem cât mai repede în fotbalul profesionist” ne-a transmis antrenorul coordonator, Florin Fabian.

    Și pentru ceilalți jucători din lotul echipei de 2003 sunt variante de a continua la un nivel bun activitatea fotbalistică aceștia fiind doriți se pare la CSM Satu Mare și Unirea Tășnad.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE