More


  Ghinion pentru Adrian Szilagyi

  =

  Trei sătmăreni avem în lotul României care participă în această săptămână la Mondialele de scrimă de la Budapesta.
  Doi spadasini, pe Amalia Tătăran și Adrian Szilagyi și floretistul Beniamin Bodo.
  Amalia a reușit pe 15 iulie să se califice pe tabloul principal și va trage azi pentru a ajunge la medalii. Un tablou principal unde Ana Maria Popescu-Brânză e principala favorită.
  Marți a intrat în concurs și spadasinul de la CSM Satu Mare, Adrian Szilagyi. Szilagyi a trecut de grupe cu trei victorii și tot atâtea înfrângeri. Apoi în preliminarii pentru intrarea pe tabloul principal Adrian Ciprian Szilagyi a pierdut cu 8-15 la Enrico Garozzo (Italia), bronzul de la Rio 2016.
  Mario Perșu cu șase victorii în grupă s-a calificat direct pe tabloul principal, unde îl va întâlni vineri, 19 iulie, pe cehul Jakub Jurka.
  Alți doi spadasini români au trecut cu toții de faza grupelor, însă au fost eliminați, din păcate, în tururile preliminare. Adrian Ciprian Szilagyi a pierdut cu 8-15 la Enrico Garozzo (Italia), bronzul de la Rio 2016. Andrei Timoce a fost învins de croatul Jakov Sola, cu 8-15, iar Adrian Dabija a fost eliminat de finlandezul Topias Tauriainen, în fața căruia a cedat cu 8-15. De remarcat că au fost peste 200 de spadasini înscriși în concurs.
  Pentru Szilagyi urmează duminică, 21 iulie, concursul pe echipe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img