More


  Liga a 4-a / Un portughez la Olimpia suporterilor

  - Advertisement -

  Campioana ligii a 5-a și totodată câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Olimpia suporterilor a anunțat ieri un transfer…exotic. E vorba de un jucător angolez cu cetățenie portugheză, Kennedy Resende, un mijlocaș de 22 ani venit la Satu Mare după ce a jucat fotbal și a muncit în același timp în Anglia.
  ”Vă prezentăm cel mai nou jucător al Olimpiei MCMXXI: Kennedy Resende . Mijlocașul portughez de 22 de ani a trecut vizita medicala si a semnat astăzi cu clubul nostru și, conform afirmațiilor sale, își dorește să reprezinte culorile galben și albastru cât mai bine și să ajungă cu #Olimpia MCMXXI cât mai sus”, e mesajul postat pe pagina oficială de facebook a clubului.
  Antrenorul Nelu Donca ne-a declarat că mijlocașul a ajuns la Satu Mare, fiind bun prieten cu George Lăpușan, care l-a și recomandat la Olimpia.
  Altfel, Olimpia va juca sâmbătă un amical cu Unirea Tășnad, apoi miercuri meciul de cupă cu SCM Zalău. Luna viitoare va aduce și meciul de prezentare cu echipa a doua a celor de la KISVARDA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img