More  O nouă ediție reușită a Cupei Voința – Memorial Timofie Pogăciaș – Liviu Ghețe

  Sala de sport a liceului ”Constantin Brâncuşi” din Satu Mare a fost gazda , in week end a editiei 2019 a Cupei Voinţa – Memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe la Box. Ediţia din acest an a strâns 61 de pugilişti de la multe cluburi din ţară, dar şi din Germania.
  Au participat sportivi de la CS Voinţa Satu Mare, Voinţa Cluj, ”U” Cluj, Câmpia Turzii, CSM Cluj, Alba Iulia, CSS Sighetu Marmaţiei, CSM Piteşti, Gym Mar Strong Oradea, Germania, Basti Box Salonta, ACS Speranţa Jucu.
  S-au disputat timp de două zile 38 de meciuri la diferite categorii de vârstă şi greutate. Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de şase pugilişti de la Voinţa, antrenaţi de Gheorghe Sabău.

  Rezultatele sătmărenilor:

  Copii
  • Marian Palincaş câştigă cu 3-0 cu Luca Man din Sighetu Marmaţiei (62 kg).
  Cadeţi
  • Attila Molnar câştigă în primul meci cu 3-0 în faţa lui Cosma Casian (Câmpia Turzii), iar în al doilea îl învinge pe Raul Tincuş (Câmpia Turzii) la 46 kg.
  • Attila Kiss câştigă în primul meci cu 3-0 în faţa lui Dumitru Iones (Piteşti), iar în al doilea se impune de asemenea cu 3-0 cu Bogdan Constantin (Piteşti), la 59 kg.
  Juniori
  Daniel Ligner pierde cu Samir Maradin (Orăştie), la 54 kg.
  Rudolf Bogar câştigă cu 3-0 cu Iulian Bandula (Câmpia Turzii), la 54 kg.
  Sebastian Palincaş pierde la puncte cu Florin Cimpoiosu (Cluj), la +80 kg.
  ”Sunt mulţumit de felul în care s-au prezentat sportivii mei. Medaliaţii de la naţionale şi-au făcut datoria, Kiss şi Molnar au confirmat calitatea bună pe care o au. Ne pregătim acum pentru Cupa României de la mijlocul lunii iulie”, a declarat antrenorul Gheorghe Sabău.
  În corpul de arbitri l-am avut pe sătmăreanul Ioan Gavriş, arbitru AIBA.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE