More


  Olimpia, aproape de surpriză

  =

  Sătmarul a rămas din păcate fără echipă în Cupa României.
  Cele două echipe ale județului, Unirea Tășnad și Olimpia Satu Mare au părăsit ieri competiția încă din primul tur al fazei naționale.
  Dacă Unirea Tășnad a cedat fără luptă , 2-8 la Sântion cu campioana Bihorului, CS Sânmartin , golurile tășnădenilor fiind marcate de Bolba și Silaghi, în schimb Olimpia suporterilor a fost aproape să producă surpriza în fața SCM-ului Zalău.
  Olimpia a deschis scorul prin Grigoraș în minutul 8. Fostul portar al Olimpiei, Claudiu Băican, reprofilat atacant (?!) a egalat în minutul 15 și apoi tot el i-a adus pe sălăjeni în avantaj, 1-2 în minutul 17.
  În partea a doua Lauruc a egalat în minutul 62 și până la final am avut parte de ocazii de ambele părți. 2-2 după 90 de minute și au urmat prelungirile… Același Băican a reușit tripla prin reușita din minutul 96 și a calificat practic echipa din Zalău în turul doi… Olimpia a avut ghinion dacă ținem cont de cele trei bare avute și de evoluția curajoasă avută în fața unui adversar de liga a 3-a cu un buget net superior… E drept însă că sălăjenii au venit prea încrezători în calificare… au adus doar 14 jucători și probabil au crezut că victoria va veni de la sine…Spre lauda lor elevii lui Nelu Donca le-au făcut ziua mai lungă… pe teren.
  SCM Zalău va juca sâmbătă la Satu Mare un amical cu CSM.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img