More


  Salbă de medalii pentru sătmăreni la Naționalele de la Iași

  - Advertisement -

  Rezultate deosebite obținute de LPS Satu Mare la Campionatul National de Sah pe Echipe Iasi 14-20 iulie 2019. Sătmărenii au participat cu trei echipe, la 20 ani, la 10 ani si la 8 ani.
  Echipa de 18 ani cu componenta Anghelus Alin, Dicu Dan si Iloncsai David a participat la sah clasic la categoria de 20 ani, unde băieții au obtinut aurul iar la categoria sah rapid au obtinut argintul.
  Echipa de 10 ani în formula Torok Brândușan Darius (împrumutat de la VOINȚA Satu Mare), Păunescu Ștefan si Negru Vlad au obtinut locul patru la șah clasic la egalitate de puncte cu locul 3 si medalia de argint la sah rapid.
  Echipa de 8 ani cu Marian Mureșan, David Hejja si Zveniak Johanna au reusit o clasare onorabilă pe locul patru la sah clasic, pentru ei fiind mai importanta experienta la acest concurs, aceștia fiind hotărâți să atace podiumul anul viitor.
  Sportivii de la LPS imprumutati la alte echipe au obtinut rezultate remarabile si anume :
  Hejja Irisz,Covrig Larisa cu dubla legitimare la CSM Sighetul Marmatiei au obtinut cu echipa medalie de aur la clasic și argintul la sah rapid.
  De asemenea, Sălăjan Ștefania a reusit cu echipa CS DINAMO Bucuresti să cucerească trei medalii aur la sah clasic, aur la sah rapid si argint la sah blitz. A fost desemnata si a obtinut aurul ca fiind cea mai buna jucatoare la masa doi la categoria U12.
  Trebuie mentionata si participarea echipei de la CS UNIO SATU MARE cu componenta: Foitos Angelo, Hejja Adam si Covrig Raul care a participat la U14, aceștia având o clasare de mijloc , dar cu o evolutie buna avand in vedere ca varsta lor a fost intre 10-13 ani.
  Se aduc multumiri antrenorilor: Ardelean Catalin de la LPS Satu Mare, Negrea Eugen de la Tinerii Lei Baia Mare, Muntean Ciprian de la Vointa Satu Mare si domnului Costiuc Ioan de la CSM Sighetul Marmatiei.
  Urmatorul pas il reprezinta participarea LPS Satu Mare la Campionatul European de Sah de la Bratislava in perioada 1-11 august unde sătmărenii vor reprezenta Romania la categoria de 16 ani baieti prin Anghelus Alin, la categoria 12 ani fete prin Salajan Stefania si la categoria 8 ani fete cu Zvenyak Johanna.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img