More


  Sătmăreanul Mihai Merlă lasă Steaua pentru CSM București

  =

  Handbalistul sătmărean Mihai Merlă a revenit la CSM București după înprumutul la Steaua, și a semnat contractul valabil doi ani.

  CSM București pregătește noul sezon al Ligii Zimbrilor, dar și viitorul echipei masculine de handbal. În acest sens, au fost readuși la echipă doi tineri care au crescut în curtea proprie: portarul Mihai Merlă și pivotul Mihai Becheru.

  Ei au fost, din 2017, în lotul echipei Steaua București, ambii transferați sub formă de împrumut la ”militari”. Din ediția de campionat care bate la ușă lucrurile se vor schimba, pentru că ambii sportivi vor îmbrăca tricoul CSM București, Merlă alegând să joace cu numărul 84, iar Becheru cu 31.

  Sătmăreanul nostru a mărturisit pentru site-ul oficial al clubului că este extrem de încântat că a revenit la Clubul Sportiv Municipal din București și a dezvăluit cu ce gânduri atacă noul sezon.

  ”Am revenit cu gânduri de performanță și sunt fericit că m-am întors aici. Pentru mine, CSM București înseamnă acasă, locul în care am crescut, m-am format și unde sper să continui cât mai mult timp alături de omenii minunați de aici. Sper să mă acomodez cât mai repede, îi știu pe toți jucătorii, sper să meargă totul cât mai bine. Îmi doresc să fac multe meciuri bune, să-mi ajut echipa, să terminăm în primele trei echipe în campionat, să câștigăm Cupa României și țintim și Cupa Challenge. Principalele rivale la titlu sunt echipele care s-au luptat și anul trecut pentru campionat” – Mihai Merlă, portar CSM București.
  Pe lângă cei doi tineri jucători, CSM București l-a readus la echipă și pe Octavian Bizău, și el împrumutat două sezoane la Steaua.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img