Selecționerul Ucrainei, Goran Boskovic, va antrena CSM SATU MARE

CSM Satu Mare a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de facebook a clubului numele noului antrenor al echipei de baschet. Astfel, după plecarea spaniolului Miguel Lopez în China , noul antrenor al vicecampioanei României este muntenegreanul GORAN BOSKOVIC.

Boskovic vine la Satu Mare după ce a calificat și a participat în această vară la Campionatul European cu naționala Ucrainei. Muntenegreanul a fost numit selecționer al Ucrainei în 2017 iar înainte de această experiență a fost secund la naționala Muntenegrului la Europenele din 2015 și 2017.
La nivel de echipe de club , Boskovic a antrenat în ultimele cinci sezoane la Buducnost Podgorica, echipă cu care a câștigat de cinci ori cupa și campionatul în Muntenegru.

Goran Boskovic are o carieră impresionantă și ca jucător. Campion al Iugoslaviei în 1999 cu Buducnost și semifinalist în Eurocup.Câștigător al Cupei Korac cu Nancy în 2002 iar un an mai târziu campion în Letonia cu Ventspils.În 1994 a câștigat cu naționala Iugoslaviei Acropolis Cup la Atena.

”Bun venit GORAN BOSKOVIC la CSM SATU MARE!
Noul antrenor al echipei de baschet de la CSM SATU MARE este selectionerul nationalei Ucrainei, muntenegreanul GORAN BOSKOVIC ( 47 ani). Acesta va antrena în premieră în Liga Națională de Baschet feminin din România și vine la Satu Mare după cinci sezoane petrecute la BUDUCNOST. PODGORICA.

În perioada 2014-2019 ca principal la Buducnost a câștigat de cinci ori campionatul și tot de atâtea ori cupa din Muntenegru.

A câștigat WABA League în 2017-2018 iar sezonul trecut a terminat pe locul doi în aceeași competiție.
Din 2017 e antrenorul principal al Ucrainei , selecționată pe care a calificat-o și cu care a participat la Campionatul European 2019 din Serbia și Letonia.

Mult succes și multe succese, GORAN BOSKOVIC la SATU MARE!” este anunțul oficial al CSM SATU MARE pe pagina de facebook a clubului..

Goran Boskovic va începe munca la Satu Mare pe 1 septembrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Fiți preventivi și respectați cu strictețe regulile de circulație!

Polițiștii le recomandă șoferilor să conducă prudent, să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi de trafic, iar înaintea efectuării oricărei...

Sânge proaspăt la poliţia sătmăreană

Patru tineri au intrat, în această săptămână, în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Astfel, din această săptămână patru tineri au...

Campioana europeană la karate, Ioana Roca, la ceas aniversar

Clubul Zanshin din Satu Mare se poate mândri și în acest an cu performanțe deosebite și cu sportivi cu calități excepționale. Multiplele medalii cucerite...

Prima ninsoare, primele probleme

Prima ninsoare din acest sezon a adus cu sine şi primele probleme în trafic. Acest lucru dovedeşte că sunt foarte mulţi şoferi sătmăreni care,...

Anunț pentru comercianții care doresc să participe la Târgul de Crăciun în aer liber de la Carei

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” anunţă faptul că, pe timpul desfășurării celei de-a treia ediții a TÂRGULUI DE CRĂCIUN ÎN AER...