More


  Selecționerul Ucrainei, Goran Boskovic, va antrena CSM SATU MARE

  =

  CSM Satu Mare a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de facebook a clubului numele noului antrenor al echipei de baschet. Astfel, după plecarea spaniolului Miguel Lopez în China , noul antrenor al vicecampioanei României este muntenegreanul GORAN BOSKOVIC.

  Boskovic vine la Satu Mare după ce a calificat și a participat în această vară la Campionatul European cu naționala Ucrainei. Muntenegreanul a fost numit selecționer al Ucrainei în 2017 iar înainte de această experiență a fost secund la naționala Muntenegrului la Europenele din 2015 și 2017.
  La nivel de echipe de club , Boskovic a antrenat în ultimele cinci sezoane la Buducnost Podgorica, echipă cu care a câștigat de cinci ori cupa și campionatul în Muntenegru.

  Goran Boskovic are o carieră impresionantă și ca jucător. Campion al Iugoslaviei în 1999 cu Buducnost și semifinalist în Eurocup.Câștigător al Cupei Korac cu Nancy în 2002 iar un an mai târziu campion în Letonia cu Ventspils.În 1994 a câștigat cu naționala Iugoslaviei Acropolis Cup la Atena.

  ”Bun venit GORAN BOSKOVIC la CSM SATU MARE!
  Noul antrenor al echipei de baschet de la CSM SATU MARE este selectionerul nationalei Ucrainei, muntenegreanul GORAN BOSKOVIC ( 47 ani). Acesta va antrena în premieră în Liga Națională de Baschet feminin din România și vine la Satu Mare după cinci sezoane petrecute la BUDUCNOST. PODGORICA.

  În perioada 2014-2019 ca principal la Buducnost a câștigat de cinci ori campionatul și tot de atâtea ori cupa din Muntenegru.

  A câștigat WABA League în 2017-2018 iar sezonul trecut a terminat pe locul doi în aceeași competiție.
  Din 2017 e antrenorul principal al Ucrainei , selecționată pe care a calificat-o și cu care a participat la Campionatul European 2019 din Serbia și Letonia.

  Mult succes și multe succese, GORAN BOSKOVIC la SATU MARE!” este anunțul oficial al CSM SATU MARE pe pagina de facebook a clubului..

  Goran Boskovic va începe munca la Satu Mare pe 1 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img