More


  Vila Rania e de vânzare!

  =

  Licinia Prodan, soția fostului fundaș al naționalei, a anunțat pe Facebook că scoate la vânzare Vila Rania, aflată la intrarea în Satu Mare – orașul natal al lui Didi Prodan.

  În locația ridicată în 2003 s-a băgat o avere. Investiția, care se află pe un teren de două hectare, se ridică la circa 600.000 de euro.


  Iar pe terenurile sintetice amenajate acolo au avut loc importante turnee de minifotbal iar pe perioada de iarnă multe echipe din județ și-au desfășurat antrenamentele …
  Motelul ”Rania” (poartă numele celor doi copii ai lui Prodan, Ștefania și Răzvan) este cotat cu 3 stele. Are pe lângă el două terenuri de minifotbal și un teren de tenis de câmp. Baza funcționează în regim de cantonament. Jucătorii au posibilități nu doar de cazare, ci se pot reface la nivel profesionist, având la dispoziție vestiare, dușuri și saună.
  În locație, perla coroanei este impresionanta colecție de tricouri deținută de familie, plus fotografiile înrămate de la World Cup 1994. Generația de Aur este reprezentată în muzeul sătmăreanului de Hagi, Popescu, Stelea, Mihali, Gică Popescu, Gâlcă, Panduru, Roșu, Doboș (ultimii doi n-au fost în SUA). Și generația de la Euro 2008 este vizibilă pe pereții interiori.
  Mutu, Chivu, Lobonț, Contra, Goian, Tamaș, Gardoș și Pancu (ultimii doi n-au fost la respectivul turneu final) și-au donat tricouri pentru muzeu. Străinii și-au găsit locuri, de asemenea: Kiko, Van Bronkhorst, Del Piero, Alfonso, Bejbl, Bebeto, Mexes, Penev, Revivo. Cel mai ”dureros” tricou este cel al lui Tomas Brolin, suedezul care ne-a îngropat, în ”sferturile” competiției americane.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img