More


  Argint la Naționalele de cadeți pentru CS Cetate Ardud

  - Advertisement -

  CS Satu Mare – Cetate Ardud a participat la sfârşit de săptămână la finala Campionatului Naţional de lupte greco-romane la cadeţi echipe. Totul s-a desfăşurat la Târgu Mureş, iar după turneele de calificare, șase echipe şi-au obţinut dreptul de a lupta în ultimul act.

  Clubul sătmărean i-a avut în lot pe : Gheorghiţă Şcheu (45 kg), Trandafir Szilagyi (48 kg), Florian Marcel (51 kg), Paul Orosz (55 kg), Mihai Ghicean (65 kg), Manuel Oros (71 kg), Vlad Aionesei (80 kg), Cristian Gui (80 kg), Felician Chiş (92 kg), Ionuţ Grigorean (110 kg).

  Sătmărenii au susţinut trei meciuri în total. Pentru început au bătut echipa din Piteşti cu scorul de 6-4. A urmat întâlnirea cu Slatina, echipă de care sătmărenii au dispus cu 8-2. În finala cu Suceava, clubul sătmărean a pierdut cu scorul de 4-6.

  „Luând în considerare componenţa echipei noastre, la care mai adăugăm şi faptul că Suceava şi-a luat în echipă mulţi campioni, rezultatul este unul mulţumitor. Dacă eram mai atenţi se putea mai bine, la fel şi dacă eram în formulă completă la acest campionat. Puteau să facă selecţionata selecţionatelor dacă eram toţi, că atunci nu ne băteau” a declarat antrenorul Tudor Barbul, care a ținut să mai amintească și faptul că această finală era programată abia în toamnă, numai că federația a anunțat cluburile doar la finalul lunii iulie că totul se mută în august. Cum anul trecut pe echipe CS Cetate a luat bronzul la această categorie am zice că acum e un mare pas înainte acest argint.

  Luptătorii sătmăreni sunt antrenaţi de Tudor Barbul, Claudiu Blaga, Ludovic Lieb, Norocel Barbur.

  De pe Mureș, pe litoral
  Pentru clubul sătmărean urmează deja tradiționala finală a Campionatului Naţional individual de lupte pe plajă. Așa cum s-a întâmplat an de an, delegația de luptători de la Ardud va îmbina între 25 august – 2 septembrie utilul cu plăcutul. Adică se pleacă într-o vacanţă, dar acolo peste 20 de sportivi sătmăreni vor avea ocazia să lupte şi pentru medalii.

  Finala naţională este programată în perioada 28 august – 1 septembrie.

  La Constanţa se va desfăşura şi Cupa Callatis la lupte.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img