More


  Peste 600 de handbaliști așteptați la Memorialul ”Mircea Dohan”

  - Advertisement -

  Peste 600 de sportivi sunt așteptați la Carei, în perioada 30 august- 5 septembrie 2019, la turneul internațional de handbal „Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO”, ajuns la a VIII-a ediție, anunță organizatorii prestigiosului eveniment sportiv.

  Asociația Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Team Cristian Gațu, organizează în perioada 30 august- 31 august 2019 a VIII-a ediție a „Memorialului Mircea Dohan”-Cupa Niro, destinat Juniorilor II (născuți 2003-2004) și Junioarelor III (născute 2005-2006). Turneul de minihandbal desfășurat în perioada 4 septembrie- 5 septembrie, întrunește deopotrivă atât fete cât și băieți, născuți după 2009. Este cel mai de amploare eveniment sportiv internațional al municipiului Carei. Competiția este organizată cu sprijinul Federației Române de Handbal.

  ”A devenit deja o tradiție acest turneu și sperăm să ne ridicăm și în acest an la nivelul așteptărilor. În scurt timp vom definitiva și programul și vom ști și detaliile legate de competiție”, ne-a transmis Grațian Boroș, membru al familiei regretatului Mircea Dohan.


  Deschiderea oficială va avea loc în Sala de Sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei, în data de 30 august, de la ora 10, fiind așteptate nume sonore ale handbalului românesc. Iar printre ei îl așteptăm cu drag pe Cristian Gațu, fostul președinte al FRH, care a promis că atât cât îl vor ține picioarele va veni, alături de Ștefan Birtalan, la fiecare turneu de la Carei.

  Iubitorii de sport în general și cei pasionați de handbal în special sunt așteptați să vizioneze meciurile atât de băieți cât și de fete. Intrarea este liberă.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img