More


  Pleacă și Dacian Nastai de la FCSB?

  - Advertisement -

  Apele se tulbură din ce în ce mai tare la gruparea roș-albastră. Rezultatul din partida Gaz Metan Mediaș – FCSB 4-0 nu a făcut decât să le agite și mai tare. Vergil Androache și Dacian Nastai și-au dat demisia și s-au pus la dispoziția clubului chiar înainte de dezastrul din jocul de duminică. Vergil Andronache nici nu a făcut deplasarea la meciul cu Gaz Metan.
  Numirea lui Bogdan Vintilă ca antrenor principal la FCSB nu a avut darul să liniștească lucrurile la echipa patronată de Gigi Becali. Din contră, atmosfera din cadrul echipei s-a deteriorat și mai tare.
  Vergil Andronache și-a depus demisia, conform fanatik.ro. Gestul său a fost urmat de sătmăreanul Dacian Nastai, cel care se ocupa de analiza video a meciurilor. Fostul antrenor intermiar de la FCSB s-a pus la dispoziția clubului, iar conducerea roș-albaștrilor va încerca să-l determine să renunțe la ideea de a pleca.
  Cei doi se pare că ar fi fost dispuți să continue la FCSB dacă la echipă ar fi fost adus un antrenor cu experiență și nu un Bogdan Argeș Vintilă pus pe banca vicecampioanei tocmai de la o grupă de copii!!
  Vergil Andronache declara în urmă cu câteva zile că va rămâne la echipă pentru a asigura continuitatea. “Este decizia domnului Becali. Noi nu facem nimic altceva decât să asigurăm continuitatea. Eu bineînţeles că vreau să rămân la FCSB, cine nu vrea să fie pe banca acestei echipe?”, a spus antrenorul.
  În cazul în care Vergil Andronache și colaboratorul său nu vor reveni asupra deciziei, Gigi Becali va trebui să găsească urgent un nou staff, care se pregătească returul cu Vitoria Guimaraes (în prima manșă a fost 0-0), din play-off-ul Europa League.
  Partida Vitoria Guimaraes – FCSB este programată joi, de la ora 22:00 în direct la PROTV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img