More


  Vaida Beata a făcut “EVENTUL!”

  =

  De ani de zile sătmăreanca Vaida Beata a demonstrate că e cea mai valoroasă jucătoare de volei pe plajă din România.
  A început să câștige turnee și să se afirme pe plan internațional de pe vremea când juca în pereche cu Adriana Matei la CSM Satu Mare. A urmat trecerea la CSM București , câteva frământări și inevitabila destramare a perechii ce urcase România în top cu șanse de calificare la Olimpiada.
  A urmat mai multe variante de echipă, Bea Vaida a schimbat mai multe coechipiere și spre lauda ei rezultatele n-au lispist.
  Anul acesta Beata Vaida a cucerit un nou titlu naţional la volei pe plajă. Imediat după Campionatul Naţional, plaja Dandana din Mamaia a găzduit prima ediţie a Cupei României la volei pe plajă. Totul s-a desfăşurat în perioada 19-22 august.
  Dacă la Naționale a jucat împreună cu Marina Cojocaru, de această dată Beata Vaida a făcut pereche cu o altă sătmăreancă, Lavinia Tătăran. Cele două au reprezentat clubul CS Lake View Constanţa şi la final au ridicat trofeul mult râvnit.
  În ultimul act, sătmărencele antrenate de Adrian Pricop au dispus cu scorul de 2-0 (21-16, 21-16) de CSU Cluj, echipă formată din Adina Stanciu şi Sorina Răileanu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img