More


  Final de vacanță pentru echipa de baschet

  =

  Echipa de baschet de la CSM Satu Mare își începe de azi munca pentru sezonul 2019-2020.

  Cu un nou antrenor, Goran Boskovic, vicecampioana se va reuni de la ora 18 la sala LPS Ecaterina Both pentru primul antrenament.

  Sunt câteva schimbări în lot față de sezonul încheiat în mai. În primul rând spaniolul Miguel Lopez a plecat în China pe un contract cu cinci zerouri în coadă . La Xanxi îl va avea coleg pe banca tehnică pe Ruperez, secundul Spaniei, campioana europeană en titre.

  În locul lui Lopez, la Satu Mare a venit muntenegreanul Goran Boskovic. Un tehnician care a câștigat ultimele cinci sezoane titlul cu Buducnost Podgorica în Muntenegru și care în vară a condus naționala Ucrainei la Europene.
  Dintre stranierele ce evoluau sezonul trecut la Satu Mare va reveni doar Brittany Denson. Amukamara a semnat în prima ligă din Franța, Lloyd în liga a3 a din Franța, Baltic în Finlanda iar Tavic în Bulgaria. În schimb la CSM a semnat Maja Miljkovic , fundașul naționalei Serbiei , bronz la Europenele din acest an…Și în câteva zile vor mai fi noutăți legate de straniere.

  Dintre românce, Andrea Olah-Orosz, Aina Pop, Anamaria Kadar și Andreea Huțanu continuă la CSM. Au venit în această vară Alina Podar, Carla Popescu, Anisia Croitoru, toate junioare U 23, Adina Stoiedin , pivotul naționalei, iar Flavia Fereneczi și Renata Szmutku s-au întors acasă.

  La capitolul despărțiri…Andra Mandache s-a transferat la Sepsi, Alexandra Uiuiu a ales CSM Sibiu iar Roxana Pane s-a întors acasă la Timișoara.

  Mai multe despre programul de pregătire vom afla cu siguranță în această seară de la antrenorul Goran Boskovic.

  Bun venit MAJA MILJKOVIC la CSM SATU MARE!
  ”Componentă a naționalei Serbiei, medaliată cu bronz la Europeanul din vară, Maja Miljkovic va juca în sezonul 2019-2020 pentru echipa noastră!

  De luni o vom avea la antrenamente sub comanda antrenorului muntenegrean GORAN BOSKOVIC.

  Maja Miljkovic a jucat ultimele două sezoane în prima ligă din Turcia la Kayseri și Agu Spor. De alungul carierei a câștigat cupa și campionatul Belgiei cu Namur Mai are în palmares un titlu în Franța cu Bourges dar și o Cupă a României și o finală de LNBF cu CSM Târgoviște în sezonul 2012-2013 atunci CSM Satu Mare cucerind medaliile de bronz.

  Mult succes la Satu Mare!” este anunțul postat vineri pe pagina oficială de facebook a CSM Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img