More


  Gimnastica revine în forță la Satu Mare

  =

  După opt luni de pauză competițională, clubul sportiv Thomas Gym Satu Mare a început sezonul cu 16 sportive. Anul acesta conducerea clubului a decis să ridice ștacheta de pregătire a sportivelor, astfel încât la acest concurs a invitat sportivi de la cluburi de calibru mondial.

  Cupa Prieteniei la gimnastică, ediția a 4-a, s-a desfășurat în 21 septembrie la un centru comercial din Satu Mare. La acest concurs au fost înscrise peste 50 de sportive din ţară şi peste hotare, de la clubul organizator Thomas Gym, CSM Baia Mare, Diamond Fitness Debrecen și Maroshevizi Fitness Iskola Budapesta, ultimele două din Ungaria.
  Rezultatele obţinute de sportivele sătmărence la acest concurs:
  7 ani
  Locul 1: Jessica Moldovan
  Locul 2: Anastasia Bonea
  8 ani
  Locul 1: Briana Boroș
  Locul 3: Siti Samel Regina
  Locul 4: Iva Casandra Pașcalău
  Locul 5: Claudia Antics
  9 ani
  Locul 1: Andreea Eliza Gnandt
  Locul 2: Regina Nagy
  Locul 5: Riana Maia Tătar
  10 ani
  Locul 2: Ariana Mara Șepși
  Locul 3: Alexia Iulia Boroș
  Locul 4: Antonia Zolceac

  Locul 6: Helga Pataki
  La categoria de 12 ani, sportivele din Budapesta au prezentat o formă extraordinară atât a elementelor cât şi a coregrafiei, reuşind astfel să obţină în totalitate primele 3 locuri. Sătmărencele s-au clasat pe următoarele locuri:
  Locul 4: Livia Ionela Păcurar
  Locul 6: Petra Repasy
  Locul 8: Bettina Tepfenhart
  ”În aceşti ani de când organizăm acest concurs, ediţia de faţă a fost cea mai reuşită atât ca organizare, cât şi privind nivelul de pregătire al sportivelor care s-au prezentat. Avem intenţia să creştem popularitatea concursurilor pe care le organizăm prin a invita sportivi de calibru mondial de la care putem învăţa cu toţii. Ne-am propus obiectivul de a ne situa în primele 10 la nivel mondial, iar pentru asta avem nevoie să învăţăm de la cei mai buni, chiar dacă la început trebuie să ne luăm adio de la locurile de frunte deoarece succesul nu are secret, ci preț. Doresc să le mulţumesc pentru ajutorul acordat părinţilor, care au preluat multe sarcini de pe umerii mei şi fără de care acest concurs cu greu s-ar fi realizat. Le mulţumesc celor din brigada de arbitraj – domnului profesor Bogdan Vasile, domnului profesor Szmutku Csaba şi domnului profesor Daniel Bogdan – pentru arbitrajul corect. Nu în ultimul rând doresc să le mulţumesc sponsorilor noştri care de fiecare dată ne sprijină din plin în organizarea acestui concurs şi în premierea copiilor”, transmite Marius Thomas, antrenorul clubului sătmărean și principalul organizator.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img