More


  Primele teste pentru elevele lui Boskovic

  - Advertisement -

  După zece zile în care au avut parte dimineața de antrenamente la sala Energy Kardio cu preparatorul fizic Anzik Arnold și seara la LPS sub comanda lui Goran Boskovic, baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor susține primele meciuri de verificare.

  Vicecampioana României a fost invitată de formația de prima ligă din Ungaria, Csata ( locul opt ediția trecută), pentru două amicale ce se vor juca la Budapesta. Prima partidă e programată azi de la ora 18,30 ora locală iar a doua sâmbătă dimineață la 11,30. De miercuri seara s-a alăturat lotului CSM Satu Mare și rusoaica Iulia Gladkova. Aceasta vine la Satu Mare după un sezon foarte bun în Spania la Bembibre.
  ” Noul antrenor a vrut să jucăm șase -șapte meciuri amicale cu echipe de un nivel ridicat. Am primit aceste invitații în Ungaria și Slovenia și rămâne de văzut dacă se confirmă și turneul de la Belgrad unde ar urma să întâlnim campioana Chinei și încă o echipă din campionatul Chinei plus o formație din Serbia. E firesc ca Goran Boskovic să dorească un astfel de program în care să-și poată testa noile jucătoare”, spune managerul echipei, Florin Mureșan.
  La Budapesta vor face deplasarea doar 10 jucătoare deoarece altele vor merge la Bucureşti unde se va desfăşura un alt turneu de 3X3 din Cupa României.
  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor debuta oficial în noul sezon abia pe 8 octombrie, când vor primi vizita echipei FCC Arad în cadrul primei etape din Liga Naţională de baschet feminin, Seria Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img