More


  Set la doi pentru Olimpia în meciul cu Apa

  - Advertisement -

  Olimpia MCMXXI Satu Mare își continuă seria victoriilor în seria A a ligii a 4-a. Echipa lui Nelu Donca a trecut la pas și de Victoria Apa, scor 6-2.Partida a contat pentru etapa a V-a a ligii a IV-a, seria A Satu Mare.

  Meciul a fost arbitrat la centru de către Peneghi Serban fiind ajutat la cele doua tuse de către Matei Claudiu și Damian Jennifer D. Observator a fost Iuhas Ioan.

  Pentru acest meci, Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor, a aliniat următorul unsprezece de start: Duca Vladut – Filimon Gheorghe, Tursuc Calin (c), Nagy Leonard, Chifor Robert, Lauruk Ciprian, Codeiro Resende Kennedy, Vonet Razvan, Bonta Paul, Puti Florin, Grigoras Sorin.
  Rezerve: Sugar Alex, Lung Alin, Srepler Erich, Chivari Denis, Pop Sergiu, Ile Bogdan, Lakatos Istvan
  De partea cealaltă, cei de la Victoria Apa au început meciul în următoarea formulă: Berinde Bogdan – Olaru Ioan, Muresan Ovidiu, Cuha Darius, Szilaghi Mircea, Szekely Adrian, Bordasi Gabriel, Tulici Bogdan, Szabo Arnold, Somcherechi Denis, Farcas Adrian
  Rezerve: Lenghel Vlad – Ian Cristian, Bledea Marian
  Meciul a început bine pentru galben-albaștri, aceștia reușind să deschidă repede scorul prin Bonta Paul în minutul 5. Cei de la Victoria Apa au revenit rapid și după un sfert de oră au restabilit egalitatea, în minutul 20, însă Olimpia nu a fost de acord cu acest scor și s-a aruncat în atac obținând un penalty transformat fără probleme de Lauruk Ciprian pentru 2-1. In minutul 34 Grigoraș reușește să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor și scorul devenea 3-1 pentru Olimpia, scor cu care cele două echipe au intrat la cabine.

  In cel de al doilea mitan, Grigoraș iese la rampă cu o triplă de senzație. La 5-1, oaspeții mai trimit încă o dată mingea în plasa Olimpiei, 5-2…Doar că în minutul 86, Pop Sergiu închide tabela pentru 6-2 și set în favoarea Olimpiei.

  La acest meci, în cutia cu donații s-a strâns suma de 765 lei, sumă pentru care oficialii Olimpiei doresc să le mulțumească fanilor.

  De notat este faptul că la acest meci Olimpia Satu Mare s-a prezentat cu noul echipament.
  Etapa următoare, Olimpia MCMXXI Satu Mare va întâlni acasă pe Dacia Medieşu Aurit.

  Și-au scos la vânzare echipamentul!
  La meciul de duminică, #GalbenAlbaștrii au evoluat în noile tricouri. ”Am fost nevoiți ca vechile tricouri, în loc să le oferim cadou celor care le-au purtat, să le scoatem la vânzare pentru a putea achita noile tricouri. Mare parte dintre ele au fost achiziționate de către jucători, iar cele rămase le vom scoate curând la vânzare pentru fani și colecționari. Un caz aparte este tricoul căpitanului Turșuc Călin. Acesta după ce a achiziționat tricoul l-a donat clubului pentru a fi scos la licitație , iar suma rezultată să fie folosită în cadrul clubului. Ii mulțumim și așteptăm ofertele voastre. Prețul de pornire este de 150 lei. Tricoul va fi însoțit de un certificat de autenticitate.

  Mai multe detalii pe pagina de Facebook a Voluntarilor Olimpiști”, au transmis oficialii Olimpiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img