More


  Acces gratuit la România – Suedia pentru copiii sub 14 ani

  =

  FRF ii rasplateste pe pustii care au umplut Arena Nationala la meciul cu Norvegia si le ofera acces gratuit copiilor pana in 14 la partida cu Suedia din 15 noiembrie, ultimul din preliminariile EURO 2020 cu Romania in postura de echipa gazda.

  Începând de miercuri, 23 octombrie, Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Națională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.
  Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul fiind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună).
  Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate).
  La acest joc cu Suedia, FRF a amenajat la Tribuna 2 sectoare speciale pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta și numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero. În sectoarele Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, dintre care cel puțin unul trebuie să fie rezervat unui copil sub 14 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img