More


  Aur și argint la Campionatul Național de Clase de la București

  - Advertisement -

  Trei perechi de dansatori de la Royal Dance Club Satu Mare au participat în acest weekend la Campionatul Naţional de Clase al Romaniei la Dans Sportiv organizat la Bucureşti, de unde s-au întors cu rezultate remarcabile.

  Perechea David Decsei şi Carina Cociota au câştigat titlul de vicecampioni la categoria Latino 16-18 ani în clasa B, fiind înscrise 19 perechi de dansatori din toată ţara.
  Perechea Luca Dominic Şimon şi Cerasela Torja au devenit vicecampioni la categoria Standard 16-18 ani în clasa D, din 26 perechi înscrise, promovând astfel în clasa C, unde în aceeaşi zi, la secţiunea Latino 16-18 ani, au obţinut locul 6 din 11 perechi înscrise.
  De asemenea, au obţinut titlul de campion neoficial la clasa Hobby Standard şi Latino, categoria 19-35 ani, perechea Zsebenyi Erik şi Gabriela Puşcaşiu, aceştia fiind la prima lor participare la campionatul naţional de clase. Competiţia a adunat laolaltă peste 650 de perechi din România şi până în Australia, sportivii şi arbitrii fiind sosiţi în ţară din peste 20 de ţări europene şi nu numai.


  Perechile de la Royal Dance Club au avut o evoluţie remarcabilă la această competiţie.
  Meritul le aparţine atât sportivilor, cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga şi Marius Iepure.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img