Cazul scandalului de la Pișcolt-Lucăceni va fi judecat săptămâna viitoare

Așa cum oarecum era de așteptat, Comisia de disciplină nu a putut lua o decizie clară în ședința de marți după incidentele de la meciul Pișcolt-Lucăceni din liga a 4-a.

Pentru a asculta toate părțile implicate și pentru a avea o imagine clară a celor întâmplate, membrii comisiei i-au chemat pentru săptămâna viitoare la sediul AJF Satu Mare pe toți cei care au fost martori sau chiar implicați în acele nedorite evenimente.
Reamintim că meciul din weekend dintre Pișcolt și Lucăceni a fost oprit în minutul 83 după ce între oficialii și jucătorii celor două echipe s-a iscat o bătaie general.

Iată deciziile luate marți la comisie:
Pentru incidentele de la jocul Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni sunt invitaţi delegaţii echipelor, căpitanii echipelor, arbitrii şi observatorul meciului la şedinţa din data de 15.10.2019, ora 15:30.
– AS Căpleni – Schwaben Kalmandi Cămin. Eliminare Lang Peter (Cămin). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei. Eliminare Keszenheimer Robert (Cămin). Suspendare – o etapă + amendă 20 de lei.
– Sportul Botiz – Speranţa Halmeu. Eliminare Fugel Bogdan, Cadar Eusebiu (Botiz) şi Bărar Alexandru, Cionca Bogdan (Halmeu). Suspendare – câte o etapă + amendă 20 de lei.
– Cetate Ardud 800 – Voinţa Babţa. Eliminare Pop Ovidiu (Ardud). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
– Dacia Medieşu Aurit – Turul Micula. Eliminare Varga Istvan (Medieş). Suspendare – două etape + amendă 65 de lei. Eliminare Torok Marian (Medieş). Suspendare două etape + amendă 65 de lei. Eliminare Pop Marius (Micula). Suspendare două etape + amendă 65 de lei.
– Viile Satu Mare – Prietenia Crucişor, echipa gazdă nu a asigurat asistenţa medicală. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea Prietenia Crucişor şi ultim avertisment pentru gazde.
– Pentru incidentele de la Viitorul Vetiş – Unirea Păuleşti (29 septembrie), în urma audierilor, Comisia de Disciplină a hotărât: amendă 300 de lei pentru lipsă de organizare şi ultim avertisment.
– Pentru deteriorarea raportului de joc de la Voinţa Turţ – Energia Negreşti (29 septembrie), Andreica Adrian primeşte amendă 200 de lei şi un ultim avertisment.
– Energia Negreşti Oaş – Talna Oraşu Nou (6 octombrie). Maseurul echipei Talna Oraşu Nou, Fedorca Csaba, a fost trimis înafara terenului. Suspendare 3 luni + amendă 200 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTOGALERIE. PERICOL de EXPLOZIE la Satu Mare. Pompierii au INTERVENIT promt

Pericol de explozie ieri la Satu Mare. Pompierii sătmăreni au intervenit ieri pentru asigurarea zonei în urma producerii unei defecțiuni la un branșament de gaz,...

DREPTATE. Doi TÂLHARI și VIOLATORI, trimiși în judecată. Faptele ORIBILE ale acestora

Doi tineri, în vârstă de 18 respectiv 20 de ani, acuzați de tâlhărie calificată și viol u fost trimiși în judecată de procurorii sătmăreni....

RESPECT. Gest de OMENIE făcut de niște polițiști sătmăreni. Ce au făcut pentru VICTIMA unei TÂLHĂRII

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au venit în sprijinul unei femei, de 56 de ani, din municipiul Carei, care la data de...

CONVOCATOR

  COMPLETAREA ORDINII DE ZI A ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR  SOCIETATII ARDEALUL SA             Directoratul societății ARDEALUL SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul...

PERFORMANȚĂ. Niciun CAZ NOU de CVOVID-19 de aproape O SĂPTĂMÂNĂ la Satu Mare. Doar DOUĂ CAZURI în județ

De aproape o săptămână, mai exact din data de 23 mai, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19...