Cazul scandalului de la Pișcolt-Lucăceni va fi judecat săptămâna viitoare

Așa cum oarecum era de așteptat, Comisia de disciplină nu a putut lua o decizie clară în ședința de marți după incidentele de la meciul Pișcolt-Lucăceni din liga a 4-a.

Pentru a asculta toate părțile implicate și pentru a avea o imagine clară a celor întâmplate, membrii comisiei i-au chemat pentru săptămâna viitoare la sediul AJF Satu Mare pe toți cei care au fost martori sau chiar implicați în acele nedorite evenimente.
Reamintim că meciul din weekend dintre Pișcolt și Lucăceni a fost oprit în minutul 83 după ce între oficialii și jucătorii celor două echipe s-a iscat o bătaie general.

Iată deciziile luate marți la comisie:
Pentru incidentele de la jocul Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni sunt invitaţi delegaţii echipelor, căpitanii echipelor, arbitrii şi observatorul meciului la şedinţa din data de 15.10.2019, ora 15:30.
– AS Căpleni – Schwaben Kalmandi Cămin. Eliminare Lang Peter (Cămin). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei. Eliminare Keszenheimer Robert (Cămin). Suspendare – o etapă + amendă 20 de lei.
– Sportul Botiz – Speranţa Halmeu. Eliminare Fugel Bogdan, Cadar Eusebiu (Botiz) şi Bărar Alexandru, Cionca Bogdan (Halmeu). Suspendare – câte o etapă + amendă 20 de lei.
– Cetate Ardud 800 – Voinţa Babţa. Eliminare Pop Ovidiu (Ardud). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
– Dacia Medieşu Aurit – Turul Micula. Eliminare Varga Istvan (Medieş). Suspendare – două etape + amendă 65 de lei. Eliminare Torok Marian (Medieş). Suspendare două etape + amendă 65 de lei. Eliminare Pop Marius (Micula). Suspendare două etape + amendă 65 de lei.
– Viile Satu Mare – Prietenia Crucişor, echipa gazdă nu a asigurat asistenţa medicală. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea Prietenia Crucişor şi ultim avertisment pentru gazde.
– Pentru incidentele de la Viitorul Vetiş – Unirea Păuleşti (29 septembrie), în urma audierilor, Comisia de Disciplină a hotărât: amendă 300 de lei pentru lipsă de organizare şi ultim avertisment.
– Pentru deteriorarea raportului de joc de la Voinţa Turţ – Energia Negreşti (29 septembrie), Andreica Adrian primeşte amendă 200 de lei şi un ultim avertisment.
– Energia Negreşti Oaş – Talna Oraşu Nou (6 octombrie). Maseurul echipei Talna Oraşu Nou, Fedorca Csaba, a fost trimis înafara terenului. Suspendare 3 luni + amendă 200 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Gest superb făcut de Adrian Rus!

România a remizat, 1-1 pe Arena Națională, marți seara în preliminariile EURO 2020. A fost un meci cu o încărcătură emoțională deosebită nu doar prin...

Apel umanitar pentru o bunică care-şi creşte nepoţelul într-o sărăcie lucie

O sătmăreancă în vârstă de 47 de ani își crește nepotul de doar doi ani într-o sărăcie lucie și în niște condiții total insalubre....

Agenții economici trebuie să comunice la agențiile pentru ocuparea forței de muncă toate locurile de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, reamintește agenților economici că au obligația de a comunica toate locurile de muncă vacante existente...

Andrei Cosma – renumit avocat şi susţinător al revendicărilor naţionale din ţinutul Sătmarului

Andrei Cosma s-a numărat printre cei 300 de români ardeleni care au dus la Curtea de Viena Memorandumul pentru drepturile românilor. Născut în judeţul...

Autoturism furat din Germania, depistat la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un bărbat care conducea un autoturism marca...