More


  CSM Satu Mare începe în Cehia aventura în Liga Europei Centrale

  - Advertisement -

  După două meciuri câștigate în Liga Naţională de Baschet, CSM Satu Mare își începe azi aventura în cupele europene.

  Baschetbalistele pregătite de Goran Boskovic și Volha Tămîrgeanu joacă în această săptămână în Cehia cu Zabiny Brno și SK Ostrava.
  Primul meci e programat miercuri seara de la ora locală 18 la Brno, iar a doua zi fetele noastre se deplasează la Ostrava pentru meciul cu formația locală, SK de la ora 19.
  Din păcate antrenorii CSM ului nu au la dispoziție toate jucătoarele din lot.
  Brittany Denson are probleme la genunchi, Flavia Ferenczi acuză dureri stomacale iar Adina Pop are pneumonie, iar prezența lor e incertă…
  Nu vor lipsi însă Maja Miljkovic, Bernice Mosby, Andrea Olah sau Iulia Gladkova, ultima convocată ieri la Naționala Rusiei pentru meciurile din noiembrie din preliminariile Eurobasket.
  Adina Stoiedin, Alina Podar, Carla Popescu, Renata Szmutku, Andreea Huțanu s-au antrenat normal luni seara și se află și ele în delegația pentru dubla din Cehia.
  E o săptămână încărcată pentru CSM Satu Mare care dacă ținem cont și de meciul de sâmbătă de la Oradea, câștigat cu 73-22, are în șapte zile, patru meciuri… După dubla Brno-Ostrava, urmează sâmbătă 19 octombrie un duel acasă, în campionat, cu revelația seriei vest, KSE Târgu Secuiesc…Echipă ce luni a produs surpriza și a învins pe U Cluj Napoca cu 60-54.
  În Liga Europei Centrale, tot în grupa B se mai joacă azi, Marburg-Charleroi.
  Legat de adversarele din această săptămână, Zabiny Brno e pe locul patru după patru etape cu două victorii și tot atâtea înfrîngeri. Iar Ostrava pe șapte cu o victorie și o înfrângere…Ambele formații participă și în EWB League. Brno e pe primul loc cu trei victorii din tot atâtea meciuri iar Ostrava încă nu a jucat nicio partidă…
  De remarcat că CSM SATU MARE a câștigat Liga Europei Centrale în 2018 și a mai luat un bronz în 2012.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img