More


  CSM Satu Mare joacă la Târgu Mureș

  =

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare revin în Liga Națională după o săptămână de pauză.

  Vicecampioanele României vor disputa sâmbătă de la ora 19 un nou meci în seria vest, la Târgu Mureș cu Sirius.
  Un duel care pare dezechilibrat dacă ținem cont de rezultatele obținute de cele două formații în primele trei etape. Mureșencele au pierdut la diferențe considerabile jocurile cu U Cluj, Târgu Secuiesc sau Arad în vreme ce fetele noastre au punctaj maxim după duelurile cu Arad, Oradea și Târgu Secuiesc.
  Este primul meci după despărțirea de antrenorul Goran Boskovic. Muntenegreanul s-a întors ieri la Podogorica unde are șanse mari să preia formația masculina a campitalei Muntenegrului, Buducnost.
  Nu vor face deplasarea Denson, în recuperare și Gladkova, plecată după viză în Rusia. În rest tot lotul e valid iar echipa noastră va fi condusă de pe margine de Volha Tămîrgeanu.
  Interesant e că și în sezonul trecut , Volha Tămîrgeanu a fost principal la Tîrgu Mureș pentru Phoenix după ce principalul echipei din Constanța a fost nevoit să plece acasă după viză.
  Urmează apoi pauza competițională cauzată de meciurile naționalelor în preliminariile Campionatului European.
  De la CSM Satu Mare au primit convocări Adina Stoiedin, Alina Podar și Carla Popescu la naționala României, Maja Miljkovic la Serbia și Iulia Gladkova la Rusia. Iar Anisia Croitoru va participa la o acțiune a lotului național U 17.
  După această pauză CSM Satu Mare va avea mai mult ca sigur un nou antrenor principal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img