Cupa Natației deschide seria evenimentelor de la bazinul SELECT

Bazinul Select din municipiul Satu Mare va găzdui în perioada următoare mai multe concursuri de înot. S-a creat o tradiție ca la fiecare final de an să se organizeze un concurs interșcolar, unul dedicat cluburilor profesioniste, iar altul al veteranilor. șirul acestor evenimente sîmbătă 26 octombrie, la bazinul de pe strada Gellert, Nr. 2.
Cupa Natației, ajunsă la ediția a 7-a, va reuni sute de sătmăreni în concurs, pe cele cinci culoare ale bazinului. Competiția interșcolară este dedicată elevilor claselor 1-12 de la toate unitățile de învățământ din judelțulul Satu Mare.
Pentru a prefața acest eveniment, miercuri s-a organizat o conferință de presă la care au participat administratorul bazei Select, Mircea Pop și promotorul evenimentelor de înot, Tiberiu Markos.
“Efectul organizării acestor concursuri de înot este vizibil în comunitatea sătmăreană Sunt tot mai mulți copii care practică înotul. Am reșit , în sfârșit să avem un campion național în acest sport. Scopul nostru este să aducem cît mai mulți copii să vadăî condițiile de la bazin, să simtă un pic spiritul de competiție. Încercăm să identificăm copiii care nu au posibilități materiale și să-i introducem într-un program gratuit, să-i ajutăm să-și creeze un viitor”, declară Mircea Pop, patronul bazei Select.
“Noi, mediul de afaceri, prin Asociaţia Economică Germano-Română DRW și Asociația Camera Meșteșugarilor ne-am asumat susținerea acestui sport minunat, înotul. Pe lângă înot mai susținem scrima și baschetul, la nivel de copii. Dorim ca tineretul din Satu Mare se se lege, să-și creeze rădăcini în acest oraș. Intenția noastră e să-i facem să-și i iubească orașul, să rămână aici să se realizeze”, spune Tiberiu Markos.
Unitățile de învățământ se pot înscrie la acest concurs până joi, 24 octombrie, prin e-mail: contact@motelselect.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722.389.098.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Previziunile economice din vara anului 2020: PIB-ul României scade cu 6% în 2020 și va crește cu 4% în 2021

    Răspunsul politic rapid și cuprinzător la nivel UE și la nivel național a făcut ca dezastrul economic datorat pandemiei să fie mult diminuat....

CIFRE OFICIALE. RECORD la numărul de MORȚI în țară. De mult nu s-a mai întâmplat asta

Până astăzi, 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele...

ALERTĂ. Încă un INFECTAT confirmat la Satu Mare. CÂȚI sunt în PREZENT

O nouă veste pentru sătmăreni. Încă un infectat cu coronavirus a fost confirmat în ultimele 24 de ore, la Satu Mare. Este cazul cu...

Vanzari

SC Agromec Foieni SA, vinde : 2 buc Tractor U445, Plug PP3X30, Tocator mecanic sfecla furajera mare. Tel:0745012920

INVESTIȚIE. Sătmarul, LEGAT la AUTOSTRĂZILE EUROPEI. Drum EXPRES la Satu Mare

Județul și municipiul Satu Mare vor avea acces rapid la autostrăzile Europei, iar sătmăreni vor putea ajunge în scurt timp în cel puțin trei...