AJF Satu Mare / Final încins la meciul Vetiș-Păulești.Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut de analizat marți seara cazurile de indisciplină petrecute la etapele din week-end din fotbalul județean.
Am avut parte de o neprezentare dar și de un meci cu un final încins…Mai précis la Vetiș-Păulești după fluierul final al arbitrului, la scorul de 2-3, suporterii gazdelor au reproșat centralului că nu a mai permis executarea unei ultime lovituri de colț pentru Viitorul… Incidentele vor fi lămurite săptămâna viitoare. De asemenea și incidentele din derby-ul Oașului, Turț-Negrești vor fi reanalizate ședința următoare…

Hotărâri:
– Viitorul Lucăceni – Frohlich Foieni. Eliminare Binder Bertold (Foieni). Suspendare o etapă + amendă 45 de lei.
– Voinţa Turţ – Energia Negreşti. Eliminare Seleveski Petrişor (Negreşti). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
– Turul Micula – Talna Oraşu Nou. Eliminare Sabău Cătălin (Micula). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
Sportul Botiz – Venus Dumbrava. Eliminare Sava Darian (Botiz). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
– Voinţa Doba – Cetate Ardud. Suspendarea jucătorului Chis Cristian două etape + amendă 75 de lei. (injurii şi ameninţări la adresa arbitrului)
– Pentru incidentele petrecute la Viitorul Vetiş – Unirea Păuleşti, sunt invitaţi la audieri, delegaţii echipelor, oficialii, arbitrii + observator, la şedinţa din data de 08.10.2019, ora 15:30.
– Pentru incidentele de la Voinţa Turţ – Energia Negreşti, sunt invitaţi la audieri, delegaţii echipelor, oficialii, arbitrii + observator, la şedinţa din data de 08.10.2019, ora 16:00.
– Vulturii Santău – Dacia Supur. Neprezentare Dacia Supur. Omologare 3-0 în favoarea Vulturii Santău. Echipa oaspete primeşte amendă 400 de lei conf. Ad. Gen.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts