More


  Galben-albaștrii rămân la comanda seriei A

  - Advertisement -

  Olimpia Satu Mare a întâlnit duminică în deplasare pe Sportul Botiz, într-un meci ce a contat pentru etapa a VIII-a a ligii a IV-a.

  Meciul a fost arbitrat la centru de către Matei Claudiu ajutat la cele doua tuse de catre Nagy Szabolcs si Rat Sebastian jr fiind supervizata de catre observatorul Iuhasz Ioan.
  Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor a aliniat pentru aceasta partida următorul unsprezece: Sugar Alex – Filimon Gheorghe, Tursuc Calin, Nagy Leonard, Lauruk Ciprian, Vonet Razvan, Chivari Denis, Resende Kennedy, Srepler Erich, Puti Florin, Grigoras Sorin.
  Olimpia a trecut rapid la cârma jocului și în minutul 6 Tursuc Calin a modificat tabela trecându-și astfel numele pe lista marcatorilor acestui meci. Apoi în minutul 23 Puti Florin majorează diferența de pe tabela ducând scorul la 2-0 pentru Olimpia ca în ultimele cinci minute al primului mitan Grigoras Sorin și Lakatos Istvan sa reușească sa înscrie încă de doua ori pentru Olimpia, în minutele 40 respectiv 41.

  Repriza secundă începe practice cu reușita lui Vonet Razvan din minutul 48 , 5-0. Trei minute mai târziu Srepler urca și el scorul la 6-0 pentru Olimpia.
  Trupa din Botiz reușește să înscrie de două ori, , mai întâi în minutul 56 iar mai apoi 10 minute mai târziu în minutul 66 și scorul de pe tabela arata Sportul Botiz – Olimpia Satu Mare 2-6.

  Galben-albaștrii nu se mulțumesc cu setul la doi ci mai punctează de două ori… în minutul 77 Sician Mihai face 7-2 pentru ca în minutul 85 Filimon Gheorghe sa stabilească scorul final, Sportul Botiz – Olimpia Satu Mare 2-8.Iar elevii lui Nelu Donca își păstrează fotoliul de lider în seria A…
  Etapa următoare Olimpia Satu Mare întâlnește în deplasare pe Turul Micula într-un meci ce se anunța interesant prin prisma poziției celor doua echipe în clasament.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img